Mummelmummel....

Hejsan! :-)

Hemkunskapen i tisdags........ Vi delades in i grupper och jag kom med två stycken som jag inte alls känner. En tjej och en kille. Dom var lite tysta utav sig också, men jag ska minsann försöka få gruppen att samarbeta! Haha ;-) Äsch, det går nog bra ska ni se! :-)

Som jag sa förut så åkte jag med felicia på moppen till skäve och sov där efter vi jobbat klart. Det var kolsvart ute när vi skulle ta oss fram till moppen som stog uppe på parkeringen, men det funkade ju prima ändå! :-) Haha, jag älskar att åka moppe! Speciellt med dig felicia! :D

Idag stog jag i kafeterian med sebastian förresten. Rätt segt, men ändå skönt. Trött som ett as var jag hela dagen. Vet inte varför, för jag somnade faktiskt tidigt igår. Haha, jag är alltid trött!
Imorgon ska jag stå där igen med daniel. Vi får väl se hur det går... Rätt långtråkigt och pinsam tystnad skulle jag gissa på... ;-) Haha, neeeee. Nu ska vi inte vara sånna. "Don´t worry, be happy" så att säga! ;')

IMORGON FYLLER VÄRLDENS BÄSTA MATHILDA LARSSON 15 ÅR!
massamassa grattis till henne. Du kommer få en GRYM födelsedag!

Nu ska jag sluta mumla och sätta stopp här :-)

Tack för mig, puss på dig :-)



Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2009-08-27 · 21:15:36




GODKVÄLL

Jobbig dag...... Ett långtråkigt hål medans dom andra hade slöjd...... Mix-gruppen hade slöjd sista timmen, till 15.50. TRÖTT I ÖGAT! Imorgon har vi hemkunskap med den andra mix-gruppen..... Sista timmen där med.... Slutar 14.55. KUL!

Nu gnäller jag igen ;-) Men det är dryyyyyyyyyygt........
Efter skolan går jag och fillen ner i dalen och jobbar. Sen tar vi moppen till skäve och sover där! GREAT :-)

PUSS



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-08-24 · 22:39:48




BUSARUNTMEDSYRRANSKAMERA

Hallå där ute!
Idag har jag jobbat med amanda och felicia. Ida kom ner och gav oss sällskap också så det var trevlans :-)
Som sagt så har ju amanda skaffat en system kamera som hon är besatt av..... Nu förstår jag henne. Haha! Vi lånade den av henne en stund idag och tog lite mongolojd-bilder. Haha. Det går liksom inte att sluta när man väl har börjat! :D Jag vill också ha en, NUUUU....... :-)

Här är iaf bilderna från idag! AS SNYGGA, VERKLIGEN!




Haha, mongoliden......

Koolaste spindeln...

ojoj?

Vi avslutar med den finaste bilden på min söta mamma. VISST ÄR VI LIKA? på pricken... :-)

Haha.... Nu ska jag snabb-plugga lite innan jag går och lägger mig!

TACK OCH ADJÖ.



Kommentera inlägget här
Allmänt 3 kommentar(er)
2009-08-23 · 22:28:43




FULLT ÖS, MEDVETSLÖS.

HEJJJJJ!
Igår var vi i gustafs och busade runt lite! :-) Tråkigt med vädret, men vi hade kul ändå! ;-)
Det ända som gick snett var att min mobil försvann....... Men! Nu är den hittad igen, så nu är jag superglad! :D Får se om jag åker till Gustafs imorgon och hämtar den eller om jag tar den på måndag :-) Haha.. Jag är lite av en mobil-nörd ;-)
...MEN TACK ALLIHOPA FÖR EN TREVLIG KVÄLL! :-)

Sen var det ju det här med designen.... ;-) Haha... Men amanda har iaf lovat att hon ska göra om den med nya bilder så fort som möjligt :-) Självklart måste vi ju ta kort med hennes nya systemkamera också, som hon har blivit besatt av. Haha :-)

Nej, nu ska jag ta och hämta en fet skål med chirre och lägga mig framför tv:en! :-)

Farväl! :*



Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2009-08-22 · 20:57:53




BIGLÖÖÖÖVE!

Har jag glömt berätta att vi har fått ÄNNU en kattbebis? En svart/vit liten misse hittade vi en morgon här hemma.... Den där Moffa! :') Såååå vi hade åtta katter ett tag här! Sju nu... Eftersom att en utav dom gula kattungarna flyttade i tisdags. Åh, snart försvinner alla..... Dom små liven <3


Tänkte bara berätta att Moffa är världens bästa.
MYLOVE! <3

/Godnatt!



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-08-20 · 23:15:19




Skoltrött............. redan

Gud vad trött jag var idag sista timmen... Jag hängde inte med för 5 öre ^^ ("om du får 5 öre då?" Haha..) Fast jag till och med hade sovmorgon idag och vi slutade tidigt. Men det är väl för att vi ska börja med alla uppgifter hit och dit på en gång. Jag är inte redo för skolan än helt enkelt! :D Haha. Vi har redan fått 3 läxor också.. FÖRVÅNANDE! Svenska, engelska och spanska.... Bara lätta läxor hittills, men ändå ;')

Usch, min blogg är sååååå tråkig :-( Har ingen lust att skriva för jag har ändå inget intressant att skriva om ;-) Och designen amanda, designen!!!!!!!!!! Fixa den nuuuuuuuuuu... Sneella :-) Och jag kan inte lägga upp några bilder längre eftersom att jag inte har någon riktig kamera och det funkar inte att lägga in från mobilen heller? Boooooooring....

Aja, nu ska jag sluta gnälla! :-) Gud vad jag har blivit bra på det, att gnälla^^ Som igår tex.. Jag gnällde hela vägen från hedemora inför ida och hennes mamma att jag inte ville träna. Haha :-) Jag var verkligen hur trött som helst och hade ingen lust alls... Men jag gjorde det ändå sen minnsan! Det var inte ens så farligt som jag trodde! :D Och det hjälpte verkligen! Jag har träningsvärk överallt idag. Magen, låren, axlarna och stjärten. Haha :-)

Yäyä... Nu ska jag pysa vidare.... HOJ



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-08-20 · 19:01:14




Nu är det igång.

Hejhej! Två dagar i skolan har gått..... Hittills har det väl varit rätt chill, men vänta bara.... Snart kommer det, alla prov och grejer...
Idag tog vi skolfotot, redan! Haha, det blev nog inte så bra va känns det som... Man känner sig helt vindögd när man kollar in i den där kameran ju ^^ Och på enkortet blinkade jag till varje gång hon tog kortet. Haha, yes... Sen senare på dagen kom hon och tog ett "hoppkort" på oss. Haha, najjjjjjs!

Jag har kommit i två "mix grupper" också... På hemkunskapen och slöjden. Känns tråkigt men skönt på samma gång. Känns som att jag kommer kunna koncentrera mig mer på hk:n nu när jag inte känner så många man stimmar runt med ;') HEHE. Fast samtidigt så känns det som att jag kommer ifrån klassen mer och mer när jag går i mix grupper och inte med dom. Men äsch, det blir nog bra det här. Ska inte klaga :-) Skönt att jag får vara mer med mina tjejor som också kom i mix grupperna :-) Och sen så får jag ju sovmorgon varje torsdag istället. Är det nån som behöver det så är det ju jag! Haha. @morgontröttast..... :-)

Jag börjar bli väldigt trött på den här designen. Jättegamla bilder..... Så snälla syster. Fixa den åt mig är du gullig :-)

Nu måste jag krypa ner i sängen!
GODNATT



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-08-19 · 00:00:08




SNART SLUT PÅ DET ROLIGA..

HOJ! Jag har verkligen inte haft tid och lust att skriva nåt här på bloggen. Men Lady Gaga och grönan var verkligen superkul! Fast det var sjuuuukt mycket folk! 23 000 pers! Så det var inte så lätt att ta sig fram och se nåt av uppträdandet. Men vi klämde in oss bland allt folk en snabbis och såg hon i sina grymma kläder -och utan. Haha ;') Hon var iaf riktigt grym :-)

Som sagt, snart slut på det roliga och tillbaka till klockar. Herre min gud i skaparen vad den här sommaren har gått fort! Kan bero på det tråkiga vädret som gjort att man inte hunnit med att vara ute så mycket. Men vi har haft sjukt kul! Dalecarlia, Cruisingen, Midnattstravet, Stockholm, Uppsala, Kvällarna nere vid sjön, Hos sandra, Alex sommarstuga, Alla underbara människor... Ja, allt har varit super :-)
Idag är det fredag. 3 dagar kvar till skolan börjar igen. Bara att ladda om och börja pluggapluggaplugga alltså! Haha, nej :-) Men bortsett från det så tror jag att sista året kommer bli det bästa någonsin! :-) Lucia, Elevshowen, Avslutningsfesten, Gröna lund och allt det där. Haha, det är väldans långt kvar till det men ändå, man får väl tänka lite framåt! :-) Sen får vi inte glömma att jag bara har ett år kvar med världens bästa klass! Och alla andra godbitar som man kommer ifrån efter 9an. Så nu får vi köra hårt och ta vara på den tid vi har tycker jag :-)

Nej, gud vad trött jag är. Sov hela dagen igår så idag ska jag försöka hålla mig uppe och göra nåt vettigt istället!

Hihi, puss där bak!



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-08-14 · 10:35:10




Det stog att du va snygg men du e ful. Jag har blivit luurad, åååh....

Det ända man har i huvudet just nu är björn rosenström. Poppat björne tre dagar i sträck nu, så låtarna har liksom fastnat :-)
Jag tyckte iaf att dom var grymma i fredags :-) även fast jag inte fick höra så mycket där ifrån kiosken ;p Gick ut och lyssnade en snabbis iaf, en fem minutare var det ända jag fick tid till ;') Synd nog kom dom bästa låtarna när jag hade gått tillbaka igen. MUFFINS tex! Som jag och hanna skulle röja till. Men det hann jag inte minsann.. Attans! ;)
Vi stängde klockan två och sen började vi städa hela dalen. Jag och Majken tog ett ryck och sopade och plockade skräp och burkar i backarna och överallt. Det tog sin lilla tid.. Men sen var det gjort och då kändes det sååå skönt att allt skräp var borta. Sen fortsatte vi plocka undan allting och blev väl klara vid halv nio ungefär. Sen åkte vi hem och sov i några timmar och sen ner igen och förberedde inför allsången med fredrik och lisa swahn. Jätte duktiga var dom!
Kom hem för nån timme sen, trötta som djur.. Fast nu börjar jag faktiskt piggna till lite igen! Men jag kan inte sitta uppe längre, för imorgon ska jag upp tidigt! För vad händer då? - STOCKHOLM OCH LADY GAGA MED HANNA OCH MALLAN!
 Det kommer bli så gryyyyymt kul! :-) Vi åker dit imorgonbitti vid nio nångång och åker direkt till grönan och åker lite karuseller och grejer. Vänta.. sa jag lite? MYCKET! Har hört att den nya berg-och-dal banan är skitrolig så den är ju ett måste! :-) Hanna är ju dock en fjolla som inte vågar åka nånting, men det ska vi ändra på! hehehehehe.... vi ska ju självklart åka allt! :-) Klockan åtta till tio kommer Lady Gaga, och då blir det röj! Haha.. Ja, det kommer bli toppen! :-)
När grönan stängt tar vi tåget till uppsala och sover kvar där och shoppar lite på måndag innan vi åker hem, GREAT! :-)

Nej, nu måste jag hoppa i säng! Godnatt :-)



Popopopokerface



Kommentera inlägget här
Allmänt 2 kommentar(er)
2009-08-02 · 00:48:33