Här kommer bilderna :-)



















Det här halsbandet fick jag av amanda, som hon gjort alldeles själv :* Fiiint va? :-)



Imorgon är det nyårsafton! Och amanda fyller hela 23 år! ;')
Vi börjar dagen med att åka ner till avesta och fira amanda en stund. Sen åker jag vidare till mallan och välkomnar det nya året där! ;-) Det kommer bli suuuuper! ♥

Nu ska jag gå och leta reda på lite kläder tills imorgon! :-)
PUSS OCH KRAM :*



Kommentera inlägget här
Allmänt 3 kommentar(er)
2009-12-30 · 21:06:39




Systemis <3

HEJ! Längesen igen.... Haha. Men jag tänkte vänta tills jag fått bilderna från julafton på datorn så jag kunde lägga in dom samtidigt, men har inte fixat dom än. Haha! Snabbast.... ;-)  

Men det var iaf jätte mysigt. Till och med tomten kom förbi en sväng med häst och släde.. Haha ;') Jag fick bl.a pengar till en systemkamera som jag ska skicka efter snart! Suuuuper. Då kan jag lova förbättring i bloggen med lite mer bilder! ♥


Igår åkte jag till kupolen med amanda och karro. Hittade äntligen en jacka och så köpte jag en present till min syster som fyller år på torsdag :-) Men usch vad mycket folk det var... Långa köer överallt och folk som trängdes... Haha, jag höll på att svimma ett tag när vi var inne på HM när amanda och karro stog i världens längsta kö, och jag blev alldeles yr så jag blev tvungen att gå ut därifrån. Blir ju sån jäkla dålig luft där inne när det är så mycket folk...  
När vi äntligen kom därifrån gick vi hem till karro och bastade och rullade i snön! Haha. Kaaaallt...... Men kul! ;-) Sen kollade vi på film innan vi somnade. Drömde massa konstiga saker... Folk dog hit och dit. Haha ja, helkonstigt.

Aja, nu ska jag nog gå och lägga mig. Det kommer in lite jul-bilder så fort jag har fixat dom :-)
Ha det bra! GODNATT :*




Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2009-12-30 · 00:34:20




SKRUTTEN <3

HELLO... Hittade det mesta igår. Lite småsaker bara men vafasen, det är väl tanken som räknas? :-)

Nu sitter jag i butiken med amada och moltas och dricker kaffe. Molle bara busar och äter godis, alldeles för mycket godis.. Den lille jul-grisen! ♥  Vi försöker lära han "vacker tass" och "rulla runt" men det verkar inte funka alls faktiskt... Haha :-)


vadå vacker tass? jag fattar inteee...


Finaste killen ♥




Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2009-12-22 · 13:23:17




Nu ska plånkan tömmas...

Dags för julklapps-shopping! ♥




Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-12-21 · 12:33:10




SOM JAG LÄNGTAT EFTER DOM HÄR LEDIGA DAGARNA

HALLÅ! Känns som att jag håller på att lägga ner det här helt snart? Neeeee, jag har bara varit väldigt seg på sistone. Och upptagen med den där jäkla skolan... Men nu är det iaf jul lov. Äntligen! Ända tills den 12 januari. Hur skönt som helst! :-) Vi hade volleyboll turnering med skolan i torsdags, och 9A vann för tredje året i rad! Suuuperkul! :-) Det blev lite fight mot dom andra klasserna men förtusan gubbar, det hör till! ;-)

Betygen var väl sådär. Ville inte ens se dom först eftersom att det har gått så himla dåligt för mig den här terminen, men dom var rätt okej faktiskt. 7 VG, 1 MVG och resten G. Jag kan mycket bättre, det vet jag. Jag har sänkt mig i engelskan från vg till g för att jag inte hann göra en bokrecension. Känns lite surt... Jag ska se till att höja mig till sommaren och försöka få bort dom där G:na... Jag borde kunna få fler MVG också, om jag bara försöker. Matten och spanskan till exempel, det kan väl inte vara så svårt?
Nej, mitt nyårs löfte ska iaf bli att ta tag i skolan och börja plugga mer! Och inte komma efter så mycket som jag gjort nu. Passa tider ska jag också göra, det måste jag ändra på. Fan vad slarvig jag har blivit, usch...

Aja, skit i det nu. Nu är det loooov och snart julafton och nyår! :-) Jag har köpt EN julklapp hittils till farmor, det är det ända. Så jag måste åka iväg och köpa resten snart. Skulle åkt idag egentligen med amanda och malin. Men jag missade ju såklart bussen som vanligt. Som sagt, det där med att passa tider.....
Vi firar iaf jul hemma i Säter i år. Blir en lugn jul med familjen och farmor och farfar. Blir nog mysigt :-)

Nej, nu ska jag kila vidare. Får se om det händer nåt ikväll eller om jag stannar hemma och tar det lugnt.

Ha det bra! PUSS




Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2009-12-19 · 19:52:15




HEJ. DET VAR LÄNGE SEN!

Oj, nästan gått två veckor sen sist. Men jag har knappt suttit vid datorn nånting den senaste tiden faktiskt ;-)
Har jobbat i mammas och pappas nya butik dom senaste dagarna. En liten fynd-butik! :-)
Annars har jag mest myst med mina flickor :-)
Blev en hår-fixar-kväll hemma hos amanda i måndags! Amanda permanentade håret på karro, och hanna och malin färgade mitt hår. Sen gjorde hanna fina lockar i det nyfärgade håret. SupernaJs! :-) Något som inte var så supernajs var att håret såg ut att bli rött innan vi sköljde ur det. Eller aa, det var rött/orange/lila! Mardröm... Men sen blev det brunt till sist iaf, tur det!
Blev inte så stor skillnad sen innan. Funderar på om jag ska sätta i en lite mörkare färg, men det får vänta en stund så får vi se sen!

Tänkte försöka ta tag i dom där tyskland bilderna snart, men jag har inte orkat lagt in dom på datorn än så vi får väl se om dom kommer in ;')
Håller visst aldrig vad jag lovar.. Som med den där förbaskade designen till exempel! Fast där är det faktiskt min syster som inte håller det hon lovar! ;-)
Nej amanda, nu får du ta och fixa det här snart så man får lite nytt! :-)

Nuuu väntar matte boken. PUSSHEJS



Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2009-12-02 · 21:09:54