Kattbebis.

Jahapp. Nu är vi hemma igen. Utvecklingssamtalet gick som det skulle :)

Usch, nu skriker katten halsen av sig igen.. Lillkatten, hon löper. Hon är inte ens ett år än liksom? Skriker som en galning när hon inte får gå ut. Vi ska åka och sterilisera henne snart innan det blir kattbebisar ;p Och chansen är stor att hankatten är hennes pappa..^^ Då blir det mongobebisar, och det är ju inte så bra :) Men moffa då! Våran andra katt. Hon löpte för några veckor sen och hon har bebis i magen minsann! Rund som en boll är hon :') Så kattungar får vi igen till sommaren! Eller kattungar.. Kattunge rättare sagt skulle jag tro. Moffa har fått ungar två gånger förut och då har hon bara fått en. Så antagligen blir det väl en igen. Åh, jag kommer vilja ha kvar den! Känner på mig att den kommer bli minst lika söt som våran andra katt :) Men icke då. Två katter får räcka ;')

Mums, äntligen har mamma köpt en mörk choklad till mig. Jag har varit så jädrans sugen på det under veckan jag varit sjuk och sagt åt mamma att köpa det, men det har blivit "Oj, jag glömde det".. Suck.. Men idag när jag kom hem då låg den där på bordet och väntade på mig ;) Haha.. Jag älskar den där chokladen.
Marabou Premium - Dark Milk, Ljus choklad utanpå och mörk choklad inuti <3 Mummmsimumsi! 



                                                                                    
                                                                                    Mmmmm.. Marabou!



Nej, nu ska jag kila vidare.. :)

natti natti! :*




Kommentera inlägget här
Allmänt 2 kommentar(er)
2009-03-31 · 20:53:53




Tisdag.

Nu är engelskaprovet gjort. Det gick super! :) Hoppas det går lika bra på no provet imorgon bara.. ;')
Och idrotts provet fick vi framskjutet tills nästa vecka. Skönt att slippa tänka på det ett tag.
Klockan sju ska jag och mamsen på utvecklingssamtal.

pussiluss! :*



Kommentera inlägget här
Allmänt 3 kommentar(er)
2009-03-31 · 16:52:28




Måndag.

Idag blev jag nästan klar med mina tofflor på slöjden.. Har kanske fem-sex stygn kvar som jag inte hann göra klart^^ Så jag tog hem dom och ska sy i dom sista stygnen idag. Sen ska jag börja med en fransväska :) Helsvart tror jag. Titti skulle beställa svarta fransar åt mig så det blir nog bra :) Ska försöka börja med den imorgon.
Imorgon har jag engelskaprov, på onsdag no prov och antagligen idrotts provet på fredag. Och idag var det sista dagen man fick arbeta med so uppgiften i skolan, det där brevet om den amerikanska revolutionen. Så nu är det bara att fortsätta med det här hemma.. Och självklart ska vi börja med den franska revolutionen redan nästa lektion! Ja, herregud.. Den där grete med sina uppgifter alltså.. Man blir ju så matt!
På torsdag ska vi till Dahlander och kika :) skojjjjjj!
Nej, nu ska jag gå och träna lite på engelskaprovet och sy lite tofflor! ;) ..Sen ska jag väl försöka fortsätta med matten, so:n, svenskan.. Ja, det kommer bli en lång kväll.. -.-

                                        
                                                                                    Haha! Super tofflan..^^

                                        
                                        
                                                                                               Gäsp.. -.-



Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2009-03-30 · 16:56:36




Söndag..

Jahapp, igår gick jag ner till hanna och kikade på robinson där, eftersom att hon var ensam hemma och behövde lite sällskap ;') Skönt att den där beatrice åkte! Usch, hon gillas inte ;) Och den där andra killen, christian, nej usch. Han är bara så irriterande och tror att han är bäst på allt. Hoppas han åker nästa vecka! Vi håller på det blåa laget ;) där är dom lite normalare iaf :) Fast den där gubben i det gula laget, jarmo, han är så härlig! Käkar myror och har sig.. "yä baloo" HAHA! Och på tävlingen "Sen sket jag på mig" hahaha, ja fyfan ;')

Idag när jag kom hem satt jag mig ner med matteläxorna. Är nästan klar! Haha.. så jag måste fortsätta med det sista imorgon när jag kommer hem så jag kan lämna in dom nån gång! Men jag har dock inte hunnit jobbat nåt i själva kapitlet, så där ligger jag låååångt efter just nu.. Och "gretebrevet" och deckaren har det inte blivit nåt av heller.. Jaduu, får jobba på som tusan imorgon igen helt enkelt!
Nu ska jag gå och läsa i min deckare en stund.. Om jag orkar^^.. Men jo, bokredovisningen ska ju göras snart, så jag måste!

Godnatt! ;*





..Förresten! Förlåt hanna, men jag måste bara lägga in dom här otroligt söta bilderna! ;')
Hanna tog fram lite gamla kort på oss. Och ett när vi är på kalas hemma hos hanna och äter godis! Emma sitter där och är liten och söt.. Och så kommer knubbisarna hanna och julia in i bilden! ..eller, iaf jag^^ HAHAHHAHAHAAHHAHAA, fyfan.. Det går inte att sluta skratta åt den! ;'D

                                       
                                                                                          Naaaaaaw! ;')

                                       
                                                                            Världens sötaste hanna plutt! ♥

                                       
                                                                     HAHAHAHA! Hellooooooo sunshine :')



Kommentera inlägget här
Allmänt 3 kommentar(er)
2009-03-29 · 23:11:53




Löördag.

Jag har fortfarande inte blivit frisk! Så nu sket det sig med mora och uttagningen.. Och hanna är också sjuk så hon blir inte heller med. Vi får väl säga lycka till till er andra som ska dit då! :)
Istället får jag pluggapluggaplugga imorgon hela dagen så jag kommer ikapp dom andra tills på måndag.. Och massa prov har jag att se fram emot nästa vecka som jag missade förra veckan, gud vad roligt!


                                       
                                        Ikväll blir det robinson! :)



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-03-28 · 17:09:47




Let´s dance!

Jag tror att jag börjar ändra mig lite om vem som ska vinna det här.. Haha.
Det spelar faktist ingen roll längre! ;')
Dansen Laila & Tobias gjorde nyss ;o Hur fin som helst!



Kommentera inlägget här
Allmänt 3 kommentar(er)
2009-03-27 · 21:50:50




Dags för helg igen.

Mitt huvud mår skapligt bra idag faktist :) Men det kommer väl snart kan jag tänka mig.. Och näsan vill inte bli frisk minsann. Får gå och snyta mig hela tiden. Suck.. Hur länge ska den här förkylningen fortsätta?
Jag sitter och funderar på vad min deckare ska handla om? Det ska iaf bli en "kriminal roman", ungefär som Beck hade jag tänkt ;') Jag har inte ens börjat, och dom andra i klassen är väl snart klara. Jag frågade alex hur långt han hade kommit, och han hade bara skrivit 4 sidor, och skulle skriva typ 7 sidor till.. Ojoj, jag ligger något efter här känner jag ^^. Fast rikard har väl knappt börjat tror jag, så det är ju bra! Haha..

Ikväll är det final i Let´s dance! Jag håller på Magnus (eftersom Morgan åkte förra veckan) Hehe.. Men jag tror faktist att dom flesta håller på Magnus, eftersom att han har utvecklats mest. Laila kunde ju redan dansa innan programmet liksom ;)
Så ikväll blir jag bänkad framför tven! Som vanligt..^^

                                      



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-03-27 · 11:51:40




Ny design!

Äntligen har amanda fixat min design! Vad tycker ni? :) Jag blev iaf nöjd.
Jag ska försöka lägga in lite fler bilder här sen, så den blir lite roligare att läsa tycker amanda ;') Men det är liksom inte så kul att lägga in dåliga mobilbilder.. -.- Måste försöka skaffa mig en riktig kamera snart! Har jag tur så får jag ta över amandas när hon köper en ny ;') Men det kommer ju ta 100 år.. Så jag får försöka få tag på nån annan så länge! :) Kanske pappas gamla eller nåt? Eftersom att jag är fattigast i stan just nu^^ Får köpa mig en bra i sommar när jag har pengar! :)
Ikväll ska jag bara sitta hemma och ta det lugnt.. Jag missade ju rockkonserten som var idag. Jag som hade velat sett emma och rebecka när dom sjöng. Och lika med emma och lina som skulle sjunga idag :) Jag sa iaf åt ida och malin att filma dom åt mig. Så nu hoppas jag verkligen inte att dom glömde det! ;') Haha..
Nu ska jag gå och ta mig en kopp te och en smörgås!
Ha en trevlig kväll! ;*




Kommentera inlägget här
Allmänt 3 kommentar(er)
2009-03-26 · 21:53:48




Torsdag torsdag..

Idag har jag sovit typ hela dagen. Jag gick upp och åt lite frukost vid 12 nångång, men huvudvärken ville inte gå över så jag tog en huvudvärkstablett igen och gick och la mig. Jag gick väl upp för nån timme sen när ida ringde ;') Men nu har det gått över för tillfället iaf! Usch, den där huvudvärken är inte det roligaste kan jag säga.. Det värker så jävla mycket i huvudet så man kan bli tokig! Och så är man täppt i näsan så man kan knappt andas när man ska försöka sova. Aja, nog om det!
Emil satt och sa att han skulle skaffa en blogg igår^^ Och så imorse innan han gick till bussen kom han in till mig och sa "Jag säger bara en sak. Janssongrabben.blogg.se!" Haha.. så jag gick nyss in och kollade om han drev, men tydligen så hade han skaffat en blogg minsann! Haha, sicken fjolla! ;')



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-03-26 · 16:26:11




Huvudvärk..

Hallåå.. Jag sitter fortfarande hemma med förkylning. Jag började läsa lite ur idrotts papprerna idag, men sen kom huvudvärken igen så jag tog en ibumetin och gick och la mig nån timme. Så var det igår också.. Jag får ont i huvudet nångång mitt på dagen så jag inte orkar med nånting och måste gå och lägga mig. Sen går det över och kommer tillbaka dagen efter.. Usch, jag måste bli frisk till helgen! Och jag kommer efter mer och mer i skolan också. Om jag stannar hemma imorgon så missar jag idrottsprovet och då har jag ännu mer att jobba ikapp.. Jaja, vi får väl se hur jag gör och hur huvudet mår imorgon.
Idag är det våffeldagen, så jag hoppas att jag får en våffla innan jag går och lägger mig! Haha.. ;')




Kommentera inlägget här
Allmänt 4 kommentar(er)
2009-03-25 · 18:04:13




Caroline af ugglas.

                                   
                                   Snälla snälla



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-03-24 · 15:14:49




Måns Zelmerlöw.

                                   
                                   Hope and Glory



Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2009-03-24 · 15:13:35




Hjärta!

                                      
                                                                                     Gammel Moffa! ;*

                                      
                                                                                                 Tockis! ;')
                                                              


                                        



Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2009-03-24 · 11:45:41




Tisdag.

Jag stannade hemma idag istället. Känns som att jag borde ta det lite lugnt nu så jag blir frisk nångång. Kanske inte sitta i en ishall en hel dag t.ex. ^^ Haha..
Idag ska jag försöka bli klar med matteläxorna så jag har det klart. Och kanske börja lite med min deckare så jag inte kommer efter. Sen ska jag försöka hålla mig inne tills jag blir frisk igen, så jag kan följa med till mora på söndag. Jag lyckades få med mig hanna dit också! :) Så det blir jag, ida, hanna och jessica som åker med idas föräldrar i en minibuss dit ;') Hoppas att jag är frisk då bara!
Nu ska jag ta mig nåt att äta och sen börja med matten lite smått..



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-03-24 · 11:36:37




Godmorgon.

Idag är vi lediga, skönt! Jag vaknade för ungefär en timme sen med världens huvudvärk och näsan rinner.. tack!! Nu kommer värstingförkylningen tillbaka..

Vi åkte iaf till kupolen i lördags och vi trängde in oss längst fram i mitten! Haha, vet inte varför..^^  Men när vi väl hade kommit längst fram och sarah dawn finer sjöng och vi visste att måns skulle komma upp scenen så bestämde vi oss för att stå kvar där längst fram så att vi fick se han på nära håll! Haha.. Efter det kom ugglas upp på scenen. Väldigt vackra kläder och frisyren lika fin som vanligt. Och mysiga lökringar hade hon också. Det är alltid trevligt :) Och det första hon sa när hon kom upp på scenen var "Jag ska bara dricka lite vatten och peta mig i näsan först" Haha, ooookej! (y)
Sen gick vi och kikade lite i affärerna och käkade på donken innan vi åkte hem. Jag köpte mig ett par skor och en väska.
När jag kom hem så packade jag bara väskan och åkte ner till ida och sov där.
Vi gick upp 10 i 6 och åkte till köping kring halv 7.. Sen var vi där hela dagen och kom hem ungefär halv 1 inatt. Så man var ju något trött efter den långa dagen. Linus och dom kom iaf tvåa på cupen, Kungsör kom etta. Och linus blev utsedd till den bästa målisen, bra linus! :)

Nej, nu ska jag gå och ta en huvudvärks tablett innan huvudet sprängs.. Tveksamt om jag orkar med skolan imorgon. ÅH, jag vill inte vara förkyld längre! Jag får väl ta med mig huvudvärks tabletter och näs sprayen imorgon så kanske det går bra ;') Haha..
Tjingeling!



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-03-23 · 14:17:24




Äntligen fredag.

Ja, skönt med fredag. Vi håller på med så mycket skit jobb i skolan nu..
På so:n ska vi skriva ett "brev" till grete och berätta om den amerikanska revolutionen,
på svenskan ska vi skriva en deckare,
på tisdag har vi engelska prov som jag inte vet om jag ens har skrivit rätt svar på frågorna man ska läsa på,
på torsdag har vi prov i idrott som jag inte börjat läst på än (typ hur många sidor som helst),
och så har jag matteläxorna som måste göras. Dryygt..
Och jag kommer inte vara hemma så mycket under helgen så jag vet inte hur jag ska hinna med alla läxor och skit..
Imorgon kanske jag hänger med häääna banääääna och lökmallan till kupolen. Och göra vadå? Jomen kolla på månsan såklart! ;') ♥ Eller, malin ska väl mest kolla på ugglas förstår jag.. Det är liksom hennes stora idol har jag hört.. :)
Sen ska jag troligtvis sova hos ida imorgon, eftersom att vi ska upp tidigt på söndag och åka till köping! Nej, vi ska inte hälsa på tobbe och mats.. ;D Det är bara lilla linus som ska på cup igen :)
Aja, nu ska jag gå och fortsätta kolla på lets dance!
Puss påre! ;*




Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-03-20 · 20:23:56




Onsdag.

Salve!! :D ..(eller salva alex?^^) mohaha..
Det var ganska kul idag i borlänge :) Det som var roligast att lyssna på var media och barn & fritid tycker jag. Det andra var väl inte så intressant. Jag har ingen aning om vad jag ska gå än.. Vet inte ens vad jag vill bli. Det är ju över ett år kvar innan jag måste bestämma mig men ändå, man börjar ju känna sig lite stressad. Det var iaf jätte fina lokaler på Haga, så man skulle nog trivas där! :)
När vi var tillbaka till våran gamla ruttenskola så fick jag iaf reda på vad jag fick på matteprovet, VG. Jag är nöjd med det! Trodde nästan att jag skulle få G eftersom att det gick så dåligt på b-provet.^^
Nej, nu är klockan mycket så man ska väl börja dra sig mot sängen.. Imorgon är det torsdag, våran skönaste skoldag! Slutar 20 över 12 på torsdagar :) Skönt!
Godnatt på er! ;*



Kommentera inlägget här
Allmänt 5 kommentar(er)
2009-03-18 · 22:47:41




Tisdag.

Tjatja! Idag var jag i skolan igen, kändes skönt faktist! Fast man känner ju att man inte är helt frisk än, men jag orkar verkligen inte sitta hemma längre :) Dagen startade bra med att jag fick mvg av john i den där bilduppgiften om konst! :) Och det fortsatte bra med ett till mvg av ines i spanska provet vi hade förra veckan. Eller ah, ines sätter inga riktiga betyg på det här tydligen men jag fick 27/30 poäng och det är som ett mvg sa hon :) Aja, mycket skryt här nu känner jag så nu kan jag ju berätta att dagen inte slutade så bra på matteprovet.. Det var inte det lättaste kan jag ju säga. Satt fan och pluggade in massor av röd kurs igår och det kändes som att jag kunde allting men ändå gick det dåligt. Och täppt i näsan var jag också, så jag kunde inte andas och då var jag irreterad på det så då kunde jag inte tänka. Hoppade över två tal sen, för jag orkade inte med det :) Jaja, skiiiiiiiiiiiitsamma liksom! :) Mycket svordomar också känner jag.. ;)
Efter skolan gick jag iaf hem till ida en stund innan vi åkte ut till skönvik. På träningen fick vi reda på att det är dalauttagning nästa söndag i mora. Funderar på om jag ska åka dit.. Det kan ju bli kul! Kommer säkert inte komma med, men ändå ;')
Imorgon ska vi till borlänge och kolla på haga gymnasiet :) Så vi får väl se om man hittar nån intressant linje där ;) Det finns det säkert. Det ska bli skönt att åka iväg en stund och inte bara ha en vanlig skoldag.
Nej, nu ska jag sluta snacka så mycket och gå och göra nåt vettigt istället! :)
Vi höööres! ;*




Kommentera inlägget här
Allmänt 6 kommentar(er)
2009-03-17 · 19:08:41




hejhejhejhej..

Usch, jag är fortfarande en snorboll.. Frågan är om jag orkar gå till skolan imorgon eller om jag ska stanna hemma? Inte så kul att sitta i skolan och hosta kanske.. ^^ Fick precis reda på att vi har engelska läxa tills imorgon också. Massa jobbiga ord.. kul! Bara att börja leta då! Och matteläxorna.. usch usch. Jag borde nog sätta fart med dom om jag ska få några betyg av bengan ;')
Och inte gick jag till ishallen. Jag hade som vanligt huvudvärk och orkade inte gå ut idag heller. Så typiskt att det ska bli så fint väder just nu när jag är sjuk och inte kan gå nånstans. Vi får hoppas att vädret håller i sig nu och att snön försvinner snart så det blir vår. Det skulle vara skönt :)
Nu ska jag ta och leta reda på engelska läxan och matte läxorna, så får vi se om jag orkar med skolan imorgon :)
Tack och hej, mot nästa grej..



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-03-15 · 20:28:20




Jag dör..

What? Opera sångerskan? Och ugglas kom tvåa liksom? Ett ända stoooort skämt! skulle jag vilja säga.. Ursäkta, men vilka är det som röstar? Hah. Jag trodde verkligen att måns var populärast bland röstarna, men tydligen inte då ^^
Stackars månsan, vad besviken han blev ;') Det var nog inte bara jag som blev totalt chockad heller tror jag, eller? Hmm.. får se hur det går i finalen sen då, dom andra länderna kanske gillar opera, vad vet jag! ^^
Nej, nu ska jag gå och kolla på filmen och försöka glömma melodifestival skämtet ^^
tsssss.. tjarå!

                                                 
                                                  Hope and Glory



Kommentera inlägget här
Allmänt 2 kommentar(er)
2009-03-14 · 22:17:38




Tillbaka till kärleken

                                                                                 
                                                                       Måste jag se ikväll! Verkar ju asbra :)



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-03-14 · 17:53:50




Lördag.

Hallåå.. Här blir det inte mycket gjort. Har inte gått utanför dörren på flera dagar. tråkigt! Nu har jag iaf inte så ont i halsen längre, är bara hostig och snuvig fortfarande.. Tjejerna vann iaf över småpojkarna med 4-3 tror jag det va. Och kul hade dom haft så det var ju bra det (y) Vi ska tydligen möta dom igen på fredag? Haha, kulkul..
Om jag orkar så kanske jag går ner och kollar på emma imorgon när hon har uppvisning med konståkningen! Det skulle ju vara kul och se, eftersom att hon är så duktig på det :)
Ikväll är det melodifestivalen.. Vem vinner? Jag håller iaf på Månsan! Ugglan kan ju gå och lägga sig.. Jag fattar inte varför folk röstar på henne? Hon kan inte sjunga, och ser ut som jag vet inte vad.
Jaja, nu ska jag gå och försöka göra lite matteläxor. Usch vad drygt, jag fattar ingenting av dom där läxorna.. -.- Och nu har jag börjat läst lite i min deckare också. Men det är så tråkigt att läsa när det aldrig händer nånting i den.
aja, det kommer väl!



Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2009-03-14 · 15:31:53




Don't worry, be happy!

                                   
                                   Haha! Bästa videon på länge! ;')



Kommentera inlägget här
Allmänt 2 kommentar(er)
2009-03-14 · 14:29:49




Hemmakväll.

Jag struntar i skönvik. Jag hade ingen skjuts och sista bussen gick för en halvtimme sen. Jag har ändå huvudvärk, så skitsamma :) Dom skulle tydligen inte möta hedemora idag eftersom att dom inte hade nån målvakt (?) Varför inte bara sätta in nån annan som målis då? Haha. aja, bra för oss iaf! Nu vann vi med 5-0 (y) Rebecka sa att dom kanske skulle få möta gustafs småpojkar istället ^^ Haha, det hade jag velat sett :) Men jag tänker fan inte gå ut till skönvik med förkylning och huvudvärk.. då stannar jag faktist hellre hemma och tar det lugnt ;')
Ikväll blir det tv tittande och godis ätande! hihi :) Hoppas Elisabeth åker ur lets dance.. Och bara så ni vet så är det Morgan som vinner allt! :)

tjingeling, nu ska jag äta smörgåstårta! ♥



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-03-13 · 18:43:56




örs!

Fyfaaaaan, nu har jag tappat rösten också. Och jag måste snyta mig 24/7 ;o haha. Och varje gång jag hostar håller jag på att spy.. (y) Blir nog ingen match för mig inte, och jag orkar nog inte gå till skolan imorgon heller.
Pappa hade iaf med sig lite presenter till oss från New York ;')
Två t-shirtar, en mössa, nåt gitarr hero grejs, ett nit skärp, nån nyckelring med frihetsgudinnan på, och så lite caandy ;)

                                  



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-03-12 · 12:37:27




Home tomorrow..

ja, inte har förkylningen blivit bättre iaf.. tvärtom! -.- as jobbigt att vara förkyld, man orkar fan ingenting. Så imorgon stannar jag hemma och hoppas på att det iaf är lite bättre på fredag. Det är ju trots allt sista matchen så den vill man ju inte missa. Men antagligen har jag inte blivit frisk då och kan inte vara med.
Snart kommer pappa hem igen iaf. Han skulle igentligen kommit hem för en timme sen, men det va nåt fel på deras plan så dom fick hoppa av och byta till ett annat, treeevligt!
aja, nu kan jag knappt andas så jag orkar inte sitta här nå mer ;p
Poss!
/ jullan!



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-03-11 · 22:50:55




Sjukling..

Mums, nu har mamma smittat mig så nu är man förkyld igen! yääääy! (y)
Igår bakade jag bullar! haha, för typ andra gången i mitt liv ;) Men goda blev dom, aah! :)
Vi hade ju hk läxa att vi skulle baka nåt eller laga nån mat hemma, så då passade jag och mamma på att baka lite bullar. Inte ofta det händer i det här huset ;D
Imorgon ska vi käka semlor på hk:n också, mumma! Kilona bara ökar på! ;D haha, nej usch.
Sen ska jag och ida på alagsmatch tror jag. och båda är sjuka (y) Ida va med på träningen idag fast hon hade feber! Röd som en tomat va hon i fejjan och varmast i stan. hah, galning! ;) Jag tror iaf att jag kanske stannar hemma från skolan på torsdag om jag inte blivit frisk, så kan jag vila upp mig lite och hoppas på att jag är frisk till matchen på fredag! :)
aja, nu ska jag gå och kika på tv:en!



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-03-10 · 21:44:11




50 års fest!

ja, nu sitter vi här i vettsta och har precis käkat frulle.
igår fyllde morbror 50 bast ;D så det blev smörgåstårta och gräddtårta och grejer!
dom har jätte mycket gosiga djur här! massa katter, hundar, fiskar, kaniner, hästar och en förlamad hamster ;') haha.
ja, kul har vi haft iallafall! alla är väl inte riktigt lika pigga idag kanske men ;) hehehe..




syrräään va ju glad iaf :)


Rom & cola


Champagne!


mohaha..


Sofia & jag


Sååå söt! :')


Lilla vovven :')


Bessie!


Cuuuuute!


Emil & Kalle


Sofia & Robin


Victoria & Javve


Självaste födelsedags barnet!




Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-03-08 · 11:41:37




Hos ida!

Hallå i stugan!
jag orkade upp redan klockan 6 imorse fast jag inte somnade förns 1-2.. pappa åkte ner till tåget kvart i 6 som går till arlanda. Han ska till New York! Han och en kompis. Huur ska han klara sig utan oss en hel vecka?! hihihi.
Håret blev väl iaf ganska bra. Fast liiite för kort blev det! Så nu får jag gå med uppsatt hår tills det växt ut igen ;')
Nu sitter jag hos ida och vi har precis käkat mackaronish with some ketchupish and a little bit too much citronpepprish and aromatish! :) Snart ska vi springa ner till bussen och åka till borlänge. Malin och amanda hoppar på vid stan. OM dom kommer i tid vill säga ;) sa åt malin att skynda på amanda iaf ;D
Sen blir det hockeysh!
See you latrish!




Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2009-03-05 · 11:41:54




Gooood kväll!

Well, nu har jag skaffat mig en liten bloggis också ;')
Just nu sitter jag med en färg i håret så jag kan inte gå och lägga mig än.. Sorry grete! ;D en tröttis julia imorgon också.. som vanligt! :')
Bara tre lektioner imorgon i alla fall, skööönt! Slutar tjugo i elva, sen drar jag, ida, amanda och malin te kupolen och hälsar på hanna och petra eftersom att dom har prao där :) hanna på JC och petra på Cubus :). Sen ska jag och ida springa över till dagiset där vi hade våran prao, som ligger precis bredvid kupolen, så vi ska hälsa på dom små liven ;') Sen imorgonkväll går jag och ida till ishallen en stund.
Aja, nu ska jag gå och skölja ur håret, och hoppas på att det inte blir svart ;( sen måste jag skynda mig isäng! ;)
nattinatti!
/ j



Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2009-03-04 · 23:40:13




Välkommen till min nya blogg!




Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-03-03 · 20:54:24