feber, huvudvärk och hosta...

Japp. So ligger det till för tillfället. kul.... Men jag är inte ensam. Det är fler svenskar och tyskar som har det, bland annat min tysk (y) For hoppas po att det inte är den där svininfluensan bara... Men dom tror att det är en annan influensa som gor här, so jag hoppas att det är den. Annars for ni akta er där hemma!  hehehehehehe....
Jag har sovit hela eftermiddagen.. Nu sitter jag här och dricker lite té (inte det godaste) Medans dom andra som är friska är po restaurang och äter.
Aja, hoppas det är bättre imorgon. Jag vill inte sitta här hemma och sova bort tiden ;( Men vi hade jäkligt kul i tisdags och igor iaf ;D I tisdags okte nogra av oss och klättrade i en sal. Haha, henke "DON`T LOOK!" Hehehe, berättar mer om det när jag är hemma :-)
Nu ska jag nog go och lägga mig eller not. Igen ;-) Haha, jag vet att ni är rädda för oss där hemma nu. Vi tar med oss svininfluensan till klockar! Mohahaha... Nejdo, det är nog den andra so ni behöver inte vara rädda :* Hehe.

STOR BLÖT FEBER-PUSS FRON TYSKLAND!



Kommentera inlägget här
Allmänt 2 kommentar(er)
2009-10-29 · 18:49:51




Day two...

Hej igen! :-) Jahapp, idag har vi varit med tyskarna i skolan. Rätt trokigt.... Höll po och somna där ett tag... Man fattade ju inte ett piss av vad dom pratade om... ;') Och skolan var rätt äcklig moste jag säga.. ^^ och dom har massa konstiga regler!;')

*Man for inte go utanför klassrummet om inte absolut är jättekissnödig och moste go po toaletten.
*Man moste vara ute po rasterna.
*Man for absolut inte tugga tuggummi eller ha mobilen poslagen po hela dagen. Om en lärare ser att man har det kan dom ta den av en och sen moste föräldrarna komma och hämta den senare.
*Man for inte go med häng. Om man har blivit tillsagd om det mer än tvo gonger blir det hemringning.
*Tjejerna for inte go för lättklädda och "visa för mycket" Man for till exempel inte ha shorts som är kortare än till knäna...

Aa, det där var dom jag kommer ihog. Haha, rätt glad över vora regler nu faktiskt... ;-)
Aja, nog om det. 
Efter skolan gick vi ner po stan och smoshoppade lite ;-) Sen tog vi bussen hem och ot mat. Bratwurst! Haha... Jag var inte so hungrig men jag ot ändo... Och när jag var klar sa mamman "ät mer" jag ba "nej tack, jag är mätt" hon ba "snälla julia, ät mer!" Jag ba "eh okej.. jag tar lite till do.." hahaha. Och sen när vi hade ätit klart och jag sa tack för maten sa hon "mmhmmm... men du ot inte mycket... men, det är okej..." Haha, vafan?
Aja, sen kollade vi po en film och spelade UNO (y) Och nu sitter jag här igen.. ;-) Ska go upp och lägga mig nu tror jag. Hör nog av mig imorgon igen :-)

BYE!



Kommentera inlägget här
Allmänt 2 kommentar(er)
2009-10-26 · 22:34:59




WIHOOOOOO...

HEJ! :-D Jag sitter hos min tysk nu! Dom är jätte snälla och dator hade dom ockso! ;D So nu kan jag skriva här ibland när jag for lona datorn! :-)
Men nu moste vi go och lägga oss... Bussen gor typ sju imorgon.. ;o shit pommes ;') HIHI, men resan var helt okej. Arvid och henke moonade lite po bussresan för alla bilar som okte förbi bland annat ;D hahaha. Men jag berättar mer senare! PUUUUUSSS PO ER! :*



Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2009-10-25 · 22:29:31




TYSKLAND HELA VECKAN

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering ;') Men internet har varit så jäkla segt så jag har inte orkat.
Men nu är iaf praoen slut. Jag fick presenter av dom sista dagen. GULLIGT! Jag råkade ha ner en porslins ängel i golvet så den gick sönder en dag! ;o hahaha pinsamt! Men dom brydde sig knappt som tur var... ;-) HEHE.

Imorgon åker vi! Bussen går klockan åtta från skolan till skavsta, sen tar vi flyget därifrån :-) Gud vad jag har krånglat med min packning ikväll... När jag äntligen hade packat klart så vägde jag väskan, 15 kg. Det var maxvikten och man skulle försöka ha lite mindre än det så jag var tvungen att plocka ur lite saker. Nu väger den 13 och det får duga! :-)
Hihi, nu måste jag verkligen gå och lägga mig. Har sovit på soffan tills nu. Ovanligt va? mmhmmmm.... ;')
Så nu är det engelska språket som gäller hela veckan då. Kul och se hur det kommer gå.. ;-) Nej usch, nu börjar jag bli nervös.
Ha det så bra här hemma nu, så hörs vi när jag kommer hem igen! :-)
Ska försöka ta massa bilder som troligtvis kommer upp här sen! :-)

Nu ska jag gå och pussa på kattungen! Han flyttar nästa vecka så han är inte kvar när jag kommer hem :'(   BUS KILLEN <3

NATTINATTI OCH HEJDÅ PÅ ETT TAG! :*



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-10-25 · 02:54:08




Good morning people!

Gårdagen blev inte så hemsk som jag trodde ändå ;') Det var ganska roligt faktiskt! :-) Och jag fick sluta klockan fem också, så dagen blev super ändå!
Idag jobbar jag till fyra igen. Jag ska äta lunch med malin och mathilda idag! Gissa vart...? ;-) HEHE... Amarican take away såklart! ;') MUUUUMS.....
Nej nu måste jag åka!
HAVE A NICE DAY!



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-10-21 · 09:23:58




LAGRET ALL DAY LONG........

Så är det. Jag har suttit nere i källaren på lagret hela dagen och prismärkt alla jul saker. Från klockan 10 till klockan 4 (y) Förutom lunchen då... Å-andra-sidan så är det ju rätt skönt att få sitta där nere och bara ta det lugnt, men ändå. Det är ju inte det roligaste man gjort precis... Är fortfarande inte klar med allt så det ska jag göra imorgon..... KUL. En annan kul sak är att jag ska jobba till klockan 6 imorgon. WIHOOOOOO! Två timmar extra.
Aja, jag har ju i och för sig bara varit där i tre dagar än så jag ska väl inte gnälla... (även om det känns som att jag varit där i en vecka) HEHE.....
Nej, nu ska jag väl gå och lägga mig så att jag inte försover mig imorgon ;-)

HA DET BRA! :-)



Kolla vad jag hittade! Haha, vilken liten boll hon var :') GULLET... <3


Nej, sängen var det ja.... Godnatt! :-)




Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2009-10-20 · 00:34:23




GODDAG

PASSET! Hahahahahaha, kortet ser förjävligt ut rent sagt :-)
Det skulle iaf ta 5-6 dagar att bli klart så det blev inga problem alls! :-) 
Måste börja packa snart bara.. Högst 12 kilo??????????? Fetglöm....

Haha, justja.. Jag var nere i säterdalen igår och löft lite stolar och fixade till kvällen... Sen lyckades jag slå upp handen i en bänk, så nu har jag stukat fingret känns det som... GOOD WORK JULLAN. Vaknade med ett ömt och TJOCKT finger imorse ;')

Nu ska jag springa in i duschen och göra mig klar, sen gå ner till ähdel och ringholm tror jag :-)
Fortfarande sjuk, men imorgon ska jag iaf tillbaka till önskehuset.

ADJÖKEN! :-)



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-10-18 · 14:18:59




jullan vill bli frisk.

Hade hon med sig kameran? Eeeeh nej :-)
Gick det bra med katterna? Eeeeh nej :-)
Haha, dom blev livrädda så dom fick vara ute när lill killen var här :-)
Och kameran får jag väl åka och hämta imorgon eller nåt...

Förkylningen verkar inte vilja ge sig så jag stannade hemma idag också, lika bra att jag gör det imorgon med så kanske jag är frisk tills på måndag :-)

Vad har jag gjort idag då? Ingenting :-) Gått runt här hemma och snorat bara... ;')
Och idag kom vi på att jag inte har fixat mitt pass till tyskland än, så det måste jag åka och göra imorgon. Hoppas det hinner bli klart innan jag åker bara, annars går det åt h*vete :-)
Någon som vet hur lång tid det tar innan det är klart?
Haha, jag är supernervös inför tyskland. Ångrar mig bara mer och mer att jag bestämde mig för att åka dit. Men ääääsch. Det händer bara en gång i livet så man ska väl passa på nu och inte fega ur! :-) Vi kommer nog ha det GREAT där nere. Iaf med svenskarna... ;') Rebecka, Alex, Rikard, Henke, Jessica, Erika, Lisa och allihopa :-) Hoppas familjen jag ska bo hos är snälla bara ;-) Tänk om föräldrarna inte kan någon engelska alls och tror att jag förstår tyska???????? Haha, vilken mardröm....... 

Nu skriker mamma som jag vet inte vad för att jag inte kommer och äter ;') Såååååå jag måste väl gå innan hon kommer och slår mig ;c hehehehehehehehe. HÄÄJJJDÅ!



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-10-15 · 20:58:28




Snorboll är vad jag är...

Japp. Jag stannade hemma idag. Hostar och snyter mig hela tiden ;')
Jag hoppas verkligen att det går över snart. Förkylning är det värsta jag vet....

Snart kommer en till snorboll hem med sin lille lurvige vän. Amanda och Moltas. eller var det tvärtom...? ;')
Får se hur det går med katterna då... Haha, ett himla liv kan jag tänka mig ;')
Hoppas hon har med sig kameran och mina kläder. Annars blir det pisk! :*

HÖRS DUDES!



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-10-14 · 15:45:37




Seg dag.

Dagen har mest bestått av prismärkningar på dom nya julsakerna. Rätt segt alltså... Och förkylningen blir bara värre ;c Har haft huvudvärk hela dagen, och nu sitter jag här och snorar... Inte alls kul... Får se hur det blir imorgon om jag orkar ta mig till borlänge eller om jag stannar hemma i sängen...
Nu ska jag gå och stoppa något i magen och sätta mig framför tv:en :-)

HOJ



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-10-13 · 19:16:47




Första prao-dagen!

HELLO!
Här sitter jag med en kopp te i handen och en dryg katt som biter mig i fötterna.....
Gulliga kommentarer i förra inlägget :-) Jag fick faktiskt rekord i besökar-antal idag simon. Hela 714 stycken. Tack för det alla söta läsare! :*

Okej, skärpning nu...

Idag var det som sagt första dagen på önskehuset. Helt okej faktiskt. Jag fick stå i kassan och slå in paket redan första dagen :-) Annars var det väl mest att rulla tyger och lära sig vart allt finns. Men det var lugnt idag, så det fanns inte så mycket att göra. Hoppas det blir lite mer imorgon så man inte behöver stå still och kolla på! :-) Lite pinsamt när folk kommer och frågar saker och jag kan ingenting.... Men efter dom här två veckorna kan jag nog det med! ;-) Personalen är iaf trevlig också och det är ju tur det! :-) På lunchen gick jag och malin till centrumgrillen och åt, mums! Imorgon ska jag vara lite nyttigare och ta med mig egen mat tror jag ;-) När vi hade slutat gick vi till kupolen och jag hittade ju självklart massa mumsiga saker, bl.a. ett par converse som jag inte hade pengar till. Jag hade inga pengar alls faktiskt, en hundralapp som gick åt till ett par tygskor som kommer gå sönder redan imorgon... Men bättre än dom andra iaf, med hål i. Tack vare dom har jag fått gått med blöta fötter och nu blivit förkyld. UNDERBART....

Nu har jag tjatat lite mer på amanda så förhoppningsvis kommer ny design inom en snar framtid :-) HEHE, ni har hört det där förut... Men den SKA fixas :*

Nej, tack och adjö. (Imorgon ökar vi till 800!) PUSS



Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2009-10-13 · 00:01:26




Happy days.

Dagen började med att jag struntade i dansen och pluggade istället eftersom jag inte blev klar med hk-läxan igår. Men jag gick ner senare efter lunchen och gick runt och kollade vad alla har gjort under dom här dagarna. Haha, jag har märkt att alla andra har skrivit kulturdagar och jag skrev temadagar. HEHE, oj... Äh, ni fattar! ;')
Sen fick vi iaf se vad lärarna hade kokat ihop under dagen. Ett eget litet dansband! Haha... "Vi måste ringa carina" Lars sund på bas, conny på trummor, mattias, anna och marie-louise på synth, peo på elgitarr och GUNNAR framför mikrofonen. VILKET GÄNG! Alla ungar var samlade i lilla cafeterian så det vart ju lite småtrångt... Så jag ställde mig bredvid alex på bordet och kollade! :-) Jag filmade inte, eftersom jag har världens dåligaste mobilkamera, men alleballe fick med det! Det kommer nog upp på hans blogg så småningom, så gå in och kika! alexanderdahl.blogg.se

Nu sitter jag och kikar på idol. DARIN! hahahaha. Min gamla barndoms-kärlek ;') Haha, gillar han inte alls längre. Han ser så.... otrevlig och divig ut? Sötare som 16-åring med tandställning och i målbrottet! HEHE....

WELL... Jag hade hoppats på att få hitta på nåt kul med lite folk ikväll, men jäklar vad dött det är! Nu är det liksom många man inte kommer träffa på... 3-5 veckor! Med prao och tyskland och allt....  AJA, det är rätt skönt att sitta här hemma framför tv:en också ;') Vem åker hem ikväll då? Hmmm... ingen aning.. Rabih kanske? Äsch, alla är ju duktiga :-)

Justja! Igår stelleriserade (?) vi Moffa och Tyke! Så nu har dom stygn i magen båda två stackarna.. :') Och moffa hade 4 ungar i magen!!!! :'( Men dom var så små så dom hade inte ens blivit foster än som tur var... Men Moffa, 4 ungar????? Hon har alltid fått en unge varje gång. Och så hade hon 4 nu... STUMPAN! <3
Nuuuuuu ska jag vara tyst! :-)
Hoppas ni alla får en riktigt mysig fredagskväll! Medans andra sitter här ensamma och trycker.... ;-)

PUUUUUUUUSSSSSS!



Kommentera inlägget här
Allmänt 3 kommentar(er)
2009-10-09 · 20:37:10




Full fart på klockar.

Jag vet, klockan är mycket. Väldigt mycket..... Men måste bara slänga in ett inlägg innan jag går och lägger mig! ;')

Kvällen har bestått av läxor, läxor och läxor. Det är ju sista dagen imorgon innan vi går på prao så allt måste ju in..
Men iaf! Nu har jag inte skrivit sen i torsdags, vilket är en hel vecka sen... Men jag kan ju börja med att berätta att gårdagens spanska lektion var minst sagt livad! Haha, OJOJOJ.... Dom där F-arna ska alltid hitta på massa dumheter ;') Jesper och hanna sprang runt med nån blå penna och drog streck i allas ansikten. Klart lyckas dom dra ett STORT STRECK I MTT ANSIKTE så jag var tvungen att dra till med mitt argaste beteende :-) (fråga hanna, hon vet det där!) Aja, som alla nog redan förstog så gick det inte så bra att ge igen på dom. Jag försökte hela lektionen, men lyckades inte förns vi fick rast och vi snodde med oss alla stackars inés white-board pennor och sprang runt och målade i allas ansikten. Haha, ja... Det gick nog lite överstyr där ett tag... ;-) Men VILKEN VILD DAG! Haha, jag älskar våran spanska-grupp. Och jag vet att inés gör det också! :-)

Nog om gårdagen! Idag hade vi temadag. På förmiddagen hade jag foto-grupp och på eftermiddagen göra-smycken. För det första så hade jag ingen kamera med mig imorse, men det gick super ändå. Jag, malin och jonna delade på en kamera. Vi skulle ta kort på två motsatser, och sen skriva ut bilderna och sätta upp dom på skolan, vilket var väldigt roligt. ...Fan vad roligt det var! :-D Haha... Våra teman blev: KÄRLEK vs HATSMALL HANDS vs BIG HAND & HAPPYFACE vs SADFACE. På den sista hade jag modellerna jonas lindgren, känd för sitt klockrena happyface och hanna norman, där känd för sitt berömda sadface till hjälp. Kunde vi fått bättre personer till temat eller???? :-D SNYGGT BLEV DET! Ojojoj... Jag får väl be jonna skicka bilderna till mig sen så får ni se resultaten! ;-)
Sen hade jag iaf "göra smycken" och då var jag så trött så jag knappt kunde stå upp, men det gick över ganska snabbt när vi kommit igång. Det var roligare än jag trodde det med! Så ja, jag är nöjd med dagen helt enkelt! :-)
Tema-dagarna fortsätter imorgon. Dans står på schemat. Blir nog fint :-)
Nej, nu är det verkligen tack och godnatt! Puuuuuss i pannan!



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-10-09 · 01:41:23




It's all about love.



Allas våran Moltas <3


Hallå i mörkret!

Visst är han söt, den lille tussen...? ;')
Idag har jag varit i borlänge med amanda och karro och sökt praoplats. Liiiiite sent ute var vi, så det var ju fullt överallt..... Men till sist fick jag en plats på önskehuset i stan. Det duger fint! :-) Dom skulle börja plocka fram jul-sakerna under veckorna jag är där så jag skulle vara förberedd på att det kommer finnas mycket att göra.... Men det är väl bara bra, då slipper tiden gå så sakta :-) Tur att malin ringholm också ska ha sin prao i borlänge så jag har nån att åka buss och äta med om dagarna ;') American Take Away är iaf inbokat en dag! Taco-pirren! MUMS! Om ni inte har smakat den förut så är det ett måste! ;') Jag har ätit den en gång förut, i somras med malin och tillan. Hur gott som helst! Hihi... Wellwell.... nu ska jag försöka sova. Äntligen fredag imorgon. Sen hoppas vi på att helgen varar i en evighet :* POSSEN!




Kommentera inlägget här
Allmänt 4 kommentar(er)
2009-10-02 · 00:16:52