Jag får aldrig ha min special-k ifred...


Okej, tillbaka till matteboken...Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2010-09-30 · 21:49:12
KLART BÄSTA ORIENTERARNA!


Eftersom att jag försov mig i måndags (för ovanlighetens skull) och missade orienteringsdagen så fick jag och sandra vara med karro och soltorgarN och göra det idag istället. Tur var väl det! För med deras hjälp hann vi med hela 18/20 kontroller på bara två timmar! Tät skog, hundra myrer, uppförsbackar och jaaa vi är bara så himla bra! Halkade dock på en sten mitt i springandet så lite öm i stjärten är man ju! ;-) he he. Vi belönade oss iaf med en pirre hemma hos alex efteråt! Mmmmmm... ♥

Nee nu ska jag stänga av datorn och plugga som ett as! Historia, naturkunskap, spanska och matte ska vara gjort ikväll! En jävla massa matte, eftersom jag ligger långt bak i boken och har prov imorgon! KuulTKommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2010-09-30 · 19:45:46
JAG SAKNAR ELEVSHOWEN OCH KLOCKARSKOLAN


Nu börjar jag undra vafan jag gnällde över när jag gick på klockarskolan. Visst, det va mycket plugg där på slutet, men allt var så mycket roligare! Det här är så tråååkigt så jag vill bara hoppa av. Jag har misskött mig med tider nu på slutet, så nu måste jag skärpa mig innan jag får indraget studiebidrag. Obra!
Idag fick jag träffa hanna en snabbis som var hemma från götet över dan! Får ett sånt där härligt pirr i magen nu för tiden när jag ser henne, man blir så himla glad! :D hihi ♥

Som ni kanske märkt så är jag ingen hejare på att blogga! Men min blogg är så ful och tråkig ändå, så jag hoppar in lite ibland när jag känner för't helt enkelt!

Vi höres dudes! PUSSKommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2010-09-28 · 00:07:51
HEEELG!
Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2010-09-17 · 18:22:39
Läslus, javisst!


Schnygg pose!

Hallå där! Hoppas allt är bra där ute. Här är det bara bra just nu. Det rullar på liksom.. ;-) Hehe. Jaa den här boken ovanför är faktiskt riktigt bra! Jag är verkligen ingen läsare. Läser aldrig böcker. I nian när jag hade bokredovisningar läste jag halva böckerna, sen hoppade jag fram till slutet. Haha. Det här är den första boken som jag kom in i direkt efter första kapitlet! Känns bra känns bra.. Tur dom har ett bättre bibliotek på Haga än på Klockar!

Snart har jag en mobil igen förresten! Imorgonkväll får jag den. Blev en Samsung Jet ändå :-) Får lära mig det där med pekskärm helt enkelt!

Jaa har väl inte så mycket mer att säga.. Tog skolfoto idag, bajsfult.. :-) Ca 4-5 stycken i klassen som inte ens var med, så det ser ut som vi är världens minsta klass! Haha fint det.
Nej, nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite ur min braiga bok :-) hihi, puss! ♥Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2010-09-13 · 22:48:24
CANON EOS 400D ♥


Hihi, var tvungen att testa lite! Pappa har äntligen köpt en systemkamera nu. Det var på tiden! ♥Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2010-09-12 · 16:43:16
Håller mig till det orginella!


Skickar nog efter nån av dom här, men vet inte vilken? Antagligen den gamla goa sony ericsson, för jag vet inte om jag orkar med touch.. Wellwell, lets see.. Jag lär fixa det så fort jag bestämt mig. Kan inte vara utan mobil längre! Tar mig en funderare tills morgondagen. Måndag imorgon igen, och idrott... usch.Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2010-09-05 · 22:41:42
MYYYYYYYYYS


Visst är hon fiiin, min Moffa! ♥ Här har jag suttit och hängt heeela dagen. Skönt, om ni frågar mig! Inte så bra att hoppa skolan såhär i början kanske.. Men jag ska skärpa mig!
Sköönt med helg nu. Jag är så sjukt godissugen idag! Var hundra år sen jag åt godis känns det som. En stoor godispåse skulle sitta såå fint. Mmmmmmm..

Justja, min mobil har slutat fungerat. Tror det är nåt fel på sim kortet. Har varit utan telefon i tre dagar nu. Det är hemskt ska jag säga er! Måste fixa en reservmobil snarast.

Nej, vad tråkig jag är. Nu ska jag äta en reeeekmacka. pusse!Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2010-09-03 · 19:33:18
Blev visst en liiiite för lång sovmorgon. Good work!
Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2010-09-03 · 13:34:35