Torsdag 23 augusti

Idag har jag haft en dålig dag. Har varit trött och hängig och ingenting har gått som jag vill. Blö.. Förhoppningsvis blir morgondagen bättre! Efter skolan ska vi åka till våran festlokal och förbereda inför lördag! Börjar bli riktigt nervös för det här alltså, haha... Men magkänslan säger att det kommer bli en grym och oförglömlig kväll! ♡ Det håller vi tummar och tår för!

 
Kommentera inlägget här
0 kommentar(er)
2012-08-24 · 00:35:00
Onsdag 22 augusti

Jag fick inte sova så tidigt i måndags ändå. Vid nio åkte jag och Hanna till Borlänge och kollade på Snabba Cash! Blev dock en aning besviken på filmen.. Den var inte så bra som jag hade förväntat mig. Ettan var helt klart bättre!

 

Idag har jag varit heeeelt död. Är inte van att gå upp såhär tidigt på morgnarna! Vi hade "aktiviteter" med vårat arbetslag idag, men det tyckte inte vi var någon höjdare så framåt lunch tog vi tag i saken själva och nollade ettorna! Eller ja.. Jag stod för fotograferingen. Det ser ju ut att göra så ont att få ett ägg i huvudet så jag vågade mig inte på att kasta något själv, haha. Det var iallafall himla roligt att titta på! ;} Stackrarna var fulla av ägg och mjöl efteråt.. Ska slänga upp lite bilder här sen!

 

 

 

 
Kommentera inlägget här
0 kommentar(er)
2012-08-22 · 20:36:00
Måndag 20 augusti

 

Det var det det. Känner mig som en zombie redan efter första dagen, haha...
Ikväll slocknar jag nog tidigt!
Kommentera inlägget här
0 kommentar(er)
2012-08-20 · 17:05:00
Love u guys

Igår festade vi ut sommarlovet på Klin! Väldigt lyckad kväll ♥ Kul att se så många bekanta ansikten igen! Jag har sovit bort hela förmiddagen idag och sen har jag bara degat framför tven och ätit onyttigheter resten av kvällen. Himla skönt faktiskt! Imorgon ska vi tillbaka till verkligheten, så det är väl bara att bita ihop och börja dra sig mot sängen.. Nattinatt!
 Kommentera inlägget här
0 kommentar(er)
2012-08-19 · 15:34:00
Lördag 18 augusti

Jag hade en bra dag igår i fina Uppsala. Hittade lite att fylla upp garderoben med! ♥ Förkylningen har börjat lagt sig, så ikväll ska jag ut och roa mig i Borlänge med Malin och Sandra! Hur jag mår imorgon är en annan femma.. Haha!
 
Sista helgen på mitt sista sommarlov.. Är såååå opepp för skola på måndag. 
 Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2012-08-18 · 15:57:32
Onsdag 15 augusti

5 dagar kvar till skolstart. Den här sommaren har gått sjukt fort! Men jag är nöjd med min sommar. Har hunnit med lite av varje! Det var meningen att jag skulle ut och härja med vännerna ikväll men jag blev kvar här hemma. Har nämligen åkt på ännu en förkylning. Jag som nyss blev av med den förra! Inte OK... Så jag har istället hängt på altanen större delen av dagen och bara tagit det lugnt. Och busat lite med våra bråkiga kattungar! Nästa vecka flyttar skruttarna härifrån, till Stockholm. Alltid lika känsligt att behöva lämna ifrån sig dom.. ♥ 
 
Planerna för resten av veckan är att först och främst bli frisk! Under tiden ska jag försöka röja undan två svenskaarbeten som jag inte hann med i våras.. Haha. På fredag åker jag till Uppsala och shoppar upp plånboken! Sen ska jag hinna med lite mer festligheter innan skolan drar igång! Låter inte det bra?
 
 
 Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2012-08-15 · 21:19:00
5 days to go...

Lite såhär ser mitt liv ut just nu!  Träning, jobb & festligheter ♥
 Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2012-08-15 · 20:33:00
Subway & Lyxshake

Gottade i oss det här idag efter jobbet! Muuumma.. ♥
 Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2012-08-01 · 22:51:40