SPORTLOOV

Heeeeiiiiiiiiidär!

Hur skönt är det inte med en veckas lov nu då? :-D Det behövs verkligen!
För jäääääklar vad jag ska plugga den här veckan... har hela skåpet med mig hem tror jag! USCH! Ligger efter i tamefan allting just nu. Drygt som saatan... Så nu måste jag se till att allt blir klart tills nästa vecka!

Vad gjorde jag i torsdags då? Jag gick upp halv sex och åkte med bussen halv sju upp till sälen! Och vad gjorde jag där då? Åkte längdskidor! Haha! 2,8 mil eller vad det nu var. HERRE MIN JESUS tänker ni nu. och det gör faktiskt jag också. Trodde inte det skulle vara några problem alls, men det var dock värre än jag trodde när vi väl hade börjat åkt. HEHE... Jag är ju inte speciellt vältränad om man säger så, så jag kan ju erkänna att det var jäkligt drygt ;-) Haha... Kom sist i mål dessutom. Men börjar man sist är det väl klart att man slutar sist också? Sen att vi kom tre timmar efter emma backlund behöver vi ju inte gå in på... :-D Men vi gjorde det i alla fall och det är jag stolt över! Hihihihi... Ni skulle sett mig i den branta nerförsbacken i slutet! Hahah, det var nog det roligaste någonsin! Medans felicia och amanda plogade sig nerför backen gjorde jag ett störtlopp rätt ner i 120! Hahahah, herregud vad jag skrattade när jag äntligen hade fått stopp på skiten och satt där i snödrivan! :-D hähä....

Nej, nu ska jag gå och lägga mig framför tv:en och njuta lite av lovet! :-) Imorgon tar vi tag i läxorna! mmhhhmm...

PUSSHÄJDÅ! ♥



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2010-02-28 · 22:07:17




WOHOOOOOOO... VM-GUUULD?


Juuste. I fredags åkte jag med till Mora med skollaget och fick vara med i finalen i innebandyn! :-)
Jaa vi förlorade.. ;-) Men vi hade inte förväntat oss något annat heller, eftersom Mora är asbra!
Jag tyckte att vi gjorde en bra match ändå, vi ledde faktiskt med 2-1 ett tag till och med! ;-) Det gick sämre i tredje perioden, men det var väl skitsamma :-) SILVER JU! Näst bäst i dalarna, det duger ju det också ;-)



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2010-02-23 · 19:21:07




Ja jag har sovit hela dagen, vadårå? :-)

Hehe.. Jag låg och läste i den där jäkla so boken tills ögonen slocknade igår, vilket ledde till att jag inte alls var så pigg imorse... ;-) Sååå jag stannade hemma och tänkte gå ner senare till so-lektionen och göra det där provet, men självklart somnade jag om och vaknade inte förns i eftermiddag. Haha... Bra där!
Jag som skulle komma med värsta idéerna till skoltröjorna idag! Eftersom att vi inte verkar komma nån vart med dom... Hehe. Ingen är överrens om hur dom där jäkla tröjorna ska se ut, så det blir väl en "vår klass är inte gjord för att ha ett gemensamt tryck, 9A" ;-) Haha. Nej men hoppas dom är med på mitt förslag nu, så blir det här asbra! :-D



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2010-02-23 · 19:15:06




TJAAAAAAAA GÄNGET!

Helt gaaalen helg, minst sagt! Fest hos mallan hela natten lång, och fan vad vi har städat! Haha, utan dammsugare dessutom! Men kul har vi haft och jäklar vad jag älskar alla underbara människor. JAG HAR ABSOLUT VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER! ♥

Nu måste jag verkligen plugga till världens jobbigaste so prov om första världskriget som vi har imorgon...
Usch, jag hatar verkligen so.

PUSSPUSSPUSS HEJDÅ ♥




Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2010-02-22 · 21:51:54




Vad hände med Tysklandbilderna?


Haha, hade helt glömt bort att jag skulle fortsätta lägga ut tysklandbilderna. Meeen jag kommer nog inte orka lägga upp alla ändå, så det är lika bra att lägga ner det där ;-) Dom kommer nog upp på fejjan sen istället! (y)

Pulka med klassen var faktiskt riktigt roligt! Haha, jag använde inte min pulka så mycket. Det var roligare att klämma ihop sig bakom emma på bobben! Hihi ♥ Vi började halv nio och slutade halv elva, så det var en riktigt skön onsdag! I vanliga fall är onsdagarna våran jobbigaste skoldag, eftersom vi slutar kvart i fyra, så vi var så nöjda så! ;-)

Igår hade vi vårat andra nationella prov i svenska. Det kändes ganska bra faktiskt, tror jag. Haha! Man ska inte förvänta sig för mycket, för då blir man bara besviken sen... ;-) Vi satt och skrev i tre timmar. Man skulle välja en text att skriva om, och jag valde att skriva om åldersgränser. Det blev ca 3 sidor, så får hoppas att det räcker :-)

Mennnnn nu är det äntligen fredag igen! Alltid lika skönt med helg. Bara kunna slappna av och glömma skolan för en stund ;-)
Det blev en hemmakväll ikväll, bara ta det lugnt och vila ut sig lite efter veckan ;-) Haha... Imorgon kommer farmor och farfar på besök en sväng! Så då blir det tårta och grejer för att fira mamma lite igen som fyllde år förra veckan :-) Sen bär det nog av till amanda imorgonkväll så får vi se vad vi hittar på :-)

Såååå, nu ska jag gå och ta mig en kopp kaffe tror jag. (för er som undrar alltså) Hihi, PUSS ♥






Kommentera inlägget här
Allmänt 2 kommentar(er)
2010-02-12 · 22:13:35




HEEEEEEEYYYY

Börjar kännas lite dött här? Har varit lite för slö på sistone... :-)

Skolan i falun var inte direkt som jag hade tänkt mig. Kändes så tråkig på nåt sätt men ändå rätt mysig... Äsch, jag vet inte! ;-)
Får tänka mer på det där längre fram :-)

Idag hade vi nationellt prov i svenska! Gick väl sådär... Jag hann inte skriva klart innan tiden var ute så jag missade det sista. Mindre bra kanske... Äh, jag hoppas att det jag hann skriva ger bra resultat ;-)

Annars då? I helgen åkte vi ut till mallan och myste! Badade bubbelbad, bastade och snackade skit :-* Suuuperduper mysigt! ♥

Nu ska jag gå och leta varma kläder tills imorgon. För då blir det pulkaåkning med klassen nere i säterdalen! Haha, skooooj! ;-) Hoppas vi inte fryser fast där nere bara!



Skulle inte sitta heelt fel med lite sommar nu! Inte alls faktiskt :-) Åååååh vad jag längtar!

PUUUSSOCHKRAM



Kommentera inlägget här
Allmänt 3 kommentar(er)
2010-02-09 · 18:48:36




och den som inte dansar? KNAAAAAS


Åter igen en toppenhelg med guzzarna. I fredags var vi hemma hos karro och firade henne, och på lördagen blev det lite knaaaas med shebab och cola hos amanda!

Och nu tillbaka till verkligheten. Började veckan med so-prov, Hinduismen och Buddhismen. Som jag säkert sagt förut så är ju inte so riktigt min grej. Typ såhäääääär jobbigt. Gjorde bara g-delen. Bara den tog ju ca en timme... Hoppas på ett g iaf, så blir jag nöjd!

Glider snart vidare till ringen och sover där tror jag. Vi åker ju som sagt till falun imorgon och kollar på skolan, och malin verkar av nån konstig anledning vara lite orolig för att jag ska försova mig och missa bussen? Som om det skulle hända liksåååm? ;-) Hehe... Aja, är väl bara att lyda och åka dit ikväll istället helt enkelt! Blir nog fiiint det! :-)

PUUUUUSSOCHKRAM! ♥



Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2010-02-01 · 19:56:39