Niornas avslutningsfest, del 1













Bilder snodda av amanda, ringholm och mathilda. Hoppas det var lugnt! :-*

Fler bilder kommer senare när eriksson har skickat dom :D

PUSS ♥





Kommentera inlägget här
Allmänt 2 kommentar(er)
2010-05-30 · 23:59:10




HEJ! Jag har fullt upp!

Det händer så mycket roligt nu så jag blir nästan lite tårögd när jag tänker på att det snart är över! :')

Igår hade vi först triathlon på dagen. Haha jag, malin, amanda och karro kom i mål sist av oss som gjorde utan tid. Men vi chillade och stannade och fika en kvart efter halva vägen och lite sådär... Och det är ju huvudsaken man har roligt! Ellerhur karin? ;-) kaishfihsihgiog....

Sen så var det avslutningsfest för niorna igårkväll. Vi hade faktiskt riktigt kul! Det fanns inte nån som stod still hela kvällen tror jag! Så kul att alla dansar och fular sig, och bryr sig inte ett skit i om det ser bra ut eller inte :D Jag fick iaf min dans med jonas, både bugg och vals! ..Eller vad ska vi kalla det?  ;-) Jäkligt grymma är vi iaf, en sak som är säkert!
Jag blev uppburen i luften av tusen killar också, bara sådär... I min korta klänning, så nu har nog hela klockarskolan sett mina trosor tror jag! ;} Fast äh.. Skeet man väl i!

Idag har vi tränat på elevshow hela dagen igen. Haha, lite mellanmjölk skulle jag säga om den! Men ääääsch, who cares liksom!! ;D

Nu måste jag skynda mig och göra klart ännu en no-uppsats som skulle skickas till lars idag! Det kommer massa fina bilder från gårdagen någon annan dag! :} PUSS OCH KRAM! ♥



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2010-05-28 · 21:01:00




Tjuv-titt!



Måste säga att pojkarna var underbart duktiga idag på repetitionen. Det här blir nog bra! ;'D



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2010-05-26 · 23:53:48




Trött-ögat


Kunde inte se annat än bedrövlig ut ikväll, men jag skyller på att jag har jobbat hela kvällen och är gammal och utsliten ;} Men jag är iaf frisk! Så jag är glaad :D Så sköönt att febern gick över igen! Hade lite imorse så jag gick ner till sista lektionen när det hade gått över. Och vetni? Jag lämnade in tre uppsatser! Bokrecensionen, filmrecensionen och no-uppsatsen! :D Hur skönt som helst att bli av med dom :-) Jag har massor kvar, men vafään, jag är en bit på vägen! :-)

Nej, dags att däcka... Imorn ska vi vara på folkan hela dan, och träna till elev-showen! NaJs :-)
Natti! ♥



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2010-05-26 · 00:50:39




38,5 graders feber...

Åååååh vad arg jag blir. När jag behöver vara i skolan som mest får jag plötsligt feber och kan inte resa på mig utan att huvudet nästan sprängs... Jag har sovit heela dagen. Orkar inte ens gå upp än. Det är inte lång tid alls kvar innan skolavslutningen. Vad är det, typ två veckor? Och jag ska hinna klart med hur mycket som helst innan dess! Kuuul att man kommer sänka sig i allt då.
Sam efter sommarn? Haha, wish me luck...



Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2010-05-24 · 17:34:17




Lite pics







Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2010-05-22 · 22:07:13




ÖJJ JULLAN, ÄRU KLAR MED BOKRECENSIONEN? AA! ..FAST NE

                                                                       



Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2010-05-22 · 01:16:31




Hehe he



Pappi har äntligen köpt en laptop till mig! :D En liten, men det var väl skitsamma :} Och ja, jag råkade hitta på webkameran! ;') Hehee... Ne nu är jag trött. Och är fortfarande inte klar med recensionen.. Fast ja, jag har ju iof tagit en rätt lång paus nu ;-) Meen det ska bli klart idag! Så deeeet så :-)

Tjingelinghej! ♥




Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2010-05-21 · 19:01:50




SkolkarN


Fyyyyyyyyyyyyyyy vad det här är jobbigt. Jag har suttit och skrivit på min bokrecension hela dagen, som skulle in absolut senast idag. Bra va? Ååh jag blir så arg. Jag som skulle göra det här igår egentligen, men självklart somnar jag ifrån allt som vanligt.. Så jag tänkte att jag hoppar väl över en eller två lektioner idag så hinner jag skriva klart det här. Veeesst va vad fort det här gick. Jag är fortfarande inte klar! Den sista lektionen håller på nu så det var den dagen ja! Jag har inte ens ringt till grete än så jag får väl ringa och förklara mig senare! ;-) Heeeehe..

Bilden är iaf tagen i onsdags när jag var i Avesta och blev sminkad och fotad! :} Det är amandas kompis som går nån sminkkurs som behövde nån att sminka så jag ställde upp ;-) Så fick amanda fota sen! Vi tog ca 80 bilder så det kommer in lite mer sen ;-)

Ne nu ska jag fortsättaaa... PUSS ♥



Kommentera inlägget här
Allmänt 2 kommentar(er)
2010-05-21 · 14:09:52




Salt i hela håret och sand i sandalen

Tjaahej! Jag har nästan inte suttit vid datorn nånting på sista tiden faktiskt! Vad duktig jag är. Fast det kan nog bero på att det har blivit såå fint väder så man vill inte sitta inne! :-) Och så har jag börjat jobba i säterdalen också. Det var första "tisdagsträffen" idag, och jag och felicia stod i en varsin kiosk lucka. Och tror ni det var nå långa köer då?! Fyyyytusan vad stressad jag har varit idag! Man blir ju tokig av det där stressandet! Och strömmen gick 3 gånger på ungefär 1 minut så kassapparaterna stängdes av varje gång, WIHO.. Jag skar upp fingret på korvburken också, som ett litet plus i kanten sådär! Menmen, jag ska väl inte klaga. Kul att det kommer så mycket folk! :} ju.

Förresten så kanske jag ska berätta vad jag gjorde i lördags? Till en början så jobbade jag hela dagen så jag var helt utsliten när jag kom hem. Men då ringer hanna och malin och säger att vi ska ta en cykeltur till gustafs så jag hoppade in i duschen och sen tog vi tandemcykeln och drog iväg! Tänk vad duktiga vi var som cyklade så långt :D På en tandem dessutom! ;-) Jag var lite grinig också kan jag ju erkänna... Men jag hade liksom jobbat heela dan, så jag skyller på det! Vi sov iaf kvar hos dahl och tog en buss hem dagen efter! :-)

Förövrigt så har dagen varit helt okej, förutom att robin smartass lindbom kastade en förbannat onödig vatten ballong över hela mig idag..! Schyyyysst va... Fast jag gav iaf igen sen med en sån där sprutis ni vet? :D Han blev dock bara lite blöt i fejjan, fast han fyller ju trots allt år idag så man ville ju inte göra pojkstackarn ledsen! :-) Hehe he...

Neeee tyst nu! GODNATT ♥









Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2010-05-18 · 23:50:17




Trött@utsliten


Usch, vilken lång tröttsam dag det här har varit... Och den lär inte bli kortare, med tanke på att vi har so prov imorgon som jag måste plugga till. Wiiiiieeeee... Fast morgondagen blir nog heelt okej. Våra två första lektioner är inställda så vi har sovmorgon till kvart i tio! :D Vi börjar med bild dessutom, och sen har vi bara två lektioner kvar. Hur skönt som heeelst ju!

Nu ska jag mömsa oboy! PUSS I PANNAN! ♥



Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2010-05-10 · 19:44:18




Gör min dag





Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2010-05-09 · 23:03:04




MARIA MONTAZAMI


Hur söt är inte Maria Montazami?
Det är alltid lika kul att kolla på henne, hon är så jäkla skön! Världens posetivaste tjej som aldrig klagar på nånting och är tacksam för minsta lilla! Till skillnad från dom andra som är med i "Svenska hollywoodfruar". Det ända dom pratar om är hur bra, rika och snygga dom är. Nej usch, dom irriterar jag mig bara på. Men Maria... Haha! Hon älskar jag!



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2010-05-09 · 22:16:31




AVATAR



Emil tvingade mig och mamma att kolla på Avatar med han och fille ikväll. Både jag och mamma tyckte att den verkade rätt dålig eftersom att vi inte brukar gilla sånna här overkliga filmer. Men den var faktiskt riktigt bra! Inte alls som jag trodde :}

Jag skulle hängt med till mjälga ikväll egentligen, men var inte särskilt sugen på att åka dit och frysa och bli ännu mer förkyld så jag stannade hemma istället. Nu får jag väl höra på måndag hur kul dom har haft och hur mycket jag har missat ;-) Haha äsch, det får la bli en annan gång när jag är lite piggare!

Ne nu ska jag nog gå och lägga mig tror jag. Imorgon ska jag försöka göra lite nytta! Godnatt ♥



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2010-05-09 · 01:02:07




BILDBOMB! VALBORG 2010 ♥


























Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2010-05-08 · 16:31:30




VÄNTA!!!!!!!! ..var e gary?


Haha ja.. Fan vad jag älskar oss ibland! Vi ska bara hålla på och vara så himla bra!!

Igår gick jag och mallan hem till våran nyhemkomna neger som varit i portugal en vecka! Vi hämtade upp henne och gick till sibylla och köpte glass! mmmhhhmmmmmm! Vi blev kvar där ett tag... Ja, ett bra tag alltså! Man har mycket att prata om när man varit ifrån varandra en hel vecka! :} Det slutade med att vi blev hungriga, köpte kebab och blev kvar en stund till! Hehe he... :-*

Igårkväll när jag kom hem försvann rösten också.. toppen! Jag tänkte egentligen stanna hemma idag men hade inte så mycket annat val än att gå till skolan ändå eftersom att vi hade nationella prov.. No och spanska. Gick väl halvbra på båda delarna tycker jag! Ska nog göra det sista nationella i engelska imorgon också, sen får det vara nog! HEEEEEEEEEEEEEELG

PÖSS, hälsa gary! ♥



Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2010-05-06 · 22:32:28




HIHIIIIIII, JONAS - VILKEN DANSKUNG!


Haha! Det var ett jäävla liiiiiiiiv erika! :D



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2010-05-04 · 17:55:44




Underbara Uppsala!

Här är några bilder från uppsala som amanda skickade :-) Sjuuuukt mycket folk vare!









Jag har fortfarande inte hittat USB-sladden så mina bilder får la vänta lite till.......

Blir nog hemma imorgon förresten, som det ser ut... Självklart har jag blivit förkyld, underbart! Täppt i snoken och huvudvärk som in i bomben idag... Men äsch, de vare väl kanske värt! :D

Och en sak till! Nuu är mina gymnasieval klara på riktigt ;-) Det blev SAM på Haga till slut... Kändes lika bra eftersom att jag aldrig nånsin kan bestämma mig för vad jag tycker är kul! Haha... Har hört att det är rätt mycket plugg där vilket är en vääldig nackdel, eftersom att jag inte är världens piggaste när det gäller att plugga... ;-) Men äsch, jag får väl bita ihop och stå ut helt enkelt! Jag har inte bestämt än vilken inriktning jag vill gå, men funderar på räddningstjänst! :}

Hihi, puuuussshejs! ♥



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2010-05-03 · 22:00:20




Bilsprängning i säterdalen

Justja! När jag kom hem igår och skulle jobba fick jag höra att nån hade sprängt en bil på parkeringen där nere natten innan, så vi åkte ner och kollade. Haha, det var knappt nån bil kvar och bildelar hade flygit flera meter så det måste ha varit en jävla smäll!




Ja, ni ser ju... Haha vafan, vilka människor det finns!



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2010-05-03 · 00:49:54




Helluuuu..

Valborg var toppen! Vädret var på våran sida och vi träffade många trevliga människor!
Vi gjorde dock en liten tabbe och försökte gömma oss på toan på vägen hem från uppsala. Två konduktörer kom och låste upp dörren så vi fick betala extra istället. Haha! Men ääääsch, det sket väl vi i. I torsång var det också full fart. Allt rullade på som det skulle! Aa, nästan iaf ;-) När vi skulle åka hem på natten var cyklarna förstörda. Mitt bakhjul är helt vint och det låter förjävligt när man cyklar på den. Sååå jaaa, tack för det ungjävlar! :-)

Bilder kommer senare! Jag hittade inte USB-kabeln idag så jag får leta mer imorgon.
Nu ska jag försöka sova, godnatt! :-)



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2010-05-03 · 00:42:52