goddag blöggen

A hej bloggen nu sitter vi och kollar på HOCKEY mellan säter och falun och dde står 3-2 TILL SÄTER
SIMON GAV UPP MEN JAG JOBBAR PÅ... EFTERSOM DEN HÄR BLOGGEN BÖRJAR BLI EN ENDA LÅNG HYLLNING TILL MIG SÅ KAN JAG TA OCH SKRIVA LITE. EGENTLIGEN STÅR DET 2-4 TILL FALUN...  VET INTE VAD JAG SKA SKRIVA JAG MENAR JULIAS BLOGG HAR EN HELT ANNAN PUBLIK, VÅRAN BLOGG ÄR DET JU BARA FJUNIGA HOCKEYKILLAR ( HEJ G-SSON) OCH EN DEL TJEJER SOM LÄSER. VILKA SOM LÄSER JULIAS BLOGG? JAG HAR INGEN ANING. MEN DET ÄR SÄKERT NÅn som gör det med.... <----- sMÅ BOKSTÄVER! DÄR ÄR ANDRA HALVLEK SLUT ;)
MEN HEJ DÅ GÅ IN PÅ VÅRAN BLOGG :)



Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2009-09-30 · 20:29:01




DONE!

Det där gick ju som en dans! :-) Och smakade heeeeelt okej! VI HAR LYCKATS! ;') Synd nog åt jag lite för mycket bara så nu är jag mättare än proppmättast och kommer förhoppningsvis sova som en gud.... :-)

Men det här med trötthet..... Varför är jag alltid så trött? :-( Det beror nog mest på mina sov-vanor men jag är tröttare nu för tiden än vad jag var förut... Och jag brukar faktiskt inte lägga mig så sent på kvällarna. Oftast somnar jag tidigt i soffan framför tv:en ;') Det kanske är det det beror på, att jag sover för mycket i soffan? Man sover ju inte särskilt skönt där måste jag erkänna... Och jag har ju världens skönaste säng! Men det blir oftast så att jag somnar i soffan och vaknar där igen dagen efter ;-) Ska försöka ändra på det och se om det blir bättre! :-) Nåt mer jag ska börja med som jag borde gjort för länge sen är att ta ett glas med C-vitamin varje morgon innan jag går till skolan. Det kan ju faktiskt också funka! :-) Och sen blir det nog bättre nu när jag börjar med innebandyn igen. Så jag får röra lite på mig! Och frukost! Jag måste börja äta frukost... Ja, förbättringar väntar alltså.... :-)

Oj. Det här var trejde inlägget idag! REKORD! ;') ...Nu när jag ändå skriver så mycket så kan jag ju passa på att tacka min käre vän jonas lindgren. Kolla bara deras första videoinlägg på bloggen dom la in idag... "vad har vi gjort idag då? ingenting. det var tråkigt, julia var ju inte här. förjävligt.... bara skolkar hela tiden" SKÖNT! Jag känner mig hedrad ;') Det där sista var ju inte det snällaste man hört.... Och helt klart inte sant! :-) Men tack ska du ha min vän, det var väldigt snällt sagt :-)

Nu ska jag se vilka som går vidare i idol. Det måste ju bli erika och mariette! :-)

PUSSELIPUSS!




Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-09-29 · 22:50:22




Matlagning på G

Gud vad duktig jag är. Jag har tränat idag! :-) Fast mamma och pappa har åkt till uppsala så jag hade ingen skjuts ut. Så jag kom för ovanlighetens skull försent ;-) Men dom var glada ändå att jag kom som tur var...

Det blev ingen sockerkaka ändå... Haha. Jag bestämde mig för att jag ville göra en kladdkaka istället vilket är mycket godare :-) Fast jag hann aldrig göra den innan träningen heller.... HEHE. Så jag gör nog den imorgon istället för nu ska jag gå och laga lite köttfärsröra och ris till mig och emil. MYMS.. Borde skynda mig lite känner jag innan det blir för sent.... :-)

PUSSEN&KRAMEN!



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-09-29 · 19:40:15




OPS......

Idag har jag stannat hemma... Varför? Först vaknade jag kring halv åtta av att mitt huvud höll på att sprängas så jag klarade inte av att gå upp, så jag gick och la mig igen. Sen vaknade både jag och mamma av att grete ringde vid klockan 10 och frågade vart jag var^^ Haha! Så jag sa till henne att jag skulle ta en huvudvärks tablett och se om det blev bättre så kunde jag kanske komma ner lite senare. Men det blev inte så. Tänkte att det var bättre att jag vilade upp mig idag så jag orkar komma imorgon ;-)

Aja, nu skriker mamma från köket att jag måste komma och baka en sockerkaka.... Vi hade ju läxa i hemkunskapen att baka ja...... Såååååå see you later guuuuys! :-)




Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-09-29 · 13:58:22




Hallihallå...

OJOJOJOJOJ vad söt han är den där Moltas. Så gooooo <3 Lille lurven :-)

Idag är det måndag vilket är lika med jobbig skol-dag. Trött som vanligt och slutade tio i fyra. Måndagar, tisdagar och onsdagar är dom värsta.... Så jag önskade att vi kunde hoppa fram till torsdag så är det snart helg igen. Det vore helt okej :-)

Nu sitter ida och tjatar om att jag ska med till ishallen. Men det blir nog inget av med det :-) För det första: DET ÄR KALLT! och för det andra så tycker jag att det känns onödigt att sitta där och skämma ut sig.... Fast det är ju min tanke på saken :-)

Nej, det här blir bara allt mer ointressant känner jag, så det är väl lika bra att jag säger tack för mig :-)
Nu ska jag ladda inför den underbara hemkunskapen imorgon.......


Over and out.



Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2009-09-28 · 18:33:11




Solvarbo........?

GODMORGON!

Just nu är det bara jag och lille misse som är uppe... Han springer runt som en tok i hela huset med nån tuss i munnen.... Haha :-)
Ska väl gå och dra upp alla andra ur sängen snart, så vi hinner göra oss klara. Klockan 10 ska vi vara på solvarbo marknad och jobba för innebandyn i 5 timmar........... UNDERBART.....
När vi är klara där åker vi och hämtar lille Moltas <3 Amanda och Andreas ska skaffa hundvalp. CUUUUUUUUUUTE!
Jag kommer sno han :-)
När jag kommer hem igen väntar alla läxböcker..... INTE KUL ;(
Nej, nu ska jag skynda mig!

ADJÖKEN!



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-09-27 · 08:35:57




För din skull, kingen....

HEJOCHHÅ! Nu tycker jag faktiskt att det börjar bli lite gnälligt.... Fansen saknar mitt bloggande och vill att jag ska börja uppdatera mer. Så det är väl bara att lyda helt enkelt :-) Det är inte alltid så lätt att vara storbloggare....
Och jag som sa till simon för nån timme sen att jag skulle sluta sitta vid datorn? OPS.... Men en snabbis får man faktiskt hinna med tycker jag. En liten paus från slitandet skadar väl inte... :-)

Skämt-åt-sido.... Nu är det ju så här att denna dag har varit hemsk.... Den började väl helt okej med inställd spanska och grejer, men sen glömde vi HELT bort tiden och kom 20 minuter försent till so:n.. AJAJAJ..... inte alls bra.... Grete var ett åskmoln när vi kom innanför dörren... INTE KUL.... Fast jonas verkade rätt nöjd ändå tycker jag... Han fick ju iaf blogga innan :-) HEHE........

Mmmmmmmhmmmmmm ni hörde rätt.... Pojkarna har skaffat sig en gullig liten blogg :-) Dom har blivit stammisar inne hos Suada och skriver inlägg så fort dom har håltimme. Och sen har ju jonas sin ipod som han brukar blogga från också. (fast han egentligen inte har lärt sig hur man skriver med små bokstäver på den) Dom har redan blivit fiender med en del storbloggare också har jag märkt. Starkt jobbat killar. Haha, WELL! Jag har ju lovat att länka eran blogg. Så varsågod mina söta läsare, här har ni två pojkar i sina bästa dar: Kingenochkungen.blogg.se

Det var allt från mig. Seriösaste inlägget på länge :-)

BYEBYE BLOGGEN!




Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-09-25 · 00:34:55




MUUUUUUUMS......


I'M IN LOVE (L)



Kommentera inlägget här
Allmänt 2 kommentar(er)
2009-09-21 · 21:39:04




Snabb besök i Hälsingland.

HOJ! I helgen har vi varit i Järvsö hos mormor och morbror och hälsat på. En natt bara, så vi åkte hem igår igen. En himla massa mil är det dit så det har blivit många timmars bil-åkning. Tur att amanda hade med sig datorn så man hade nåt att göra på vägen ;') Och kameran. KLART HON HADE MED SIG KAMERAN. Annars hade det varit nåt stort fel.... HEH :-) När ska jag få min kamera då? och min dator? och min nokia n97? Här ska sparas pengar. Kommer det gå tror ni...? Nä... det tror inte jag heller... :-)




Haha... mamma säger jämt att jag och amanda "putar med läpparna" på alla kort vi tar...
Fattar ni vad hon menar med det....?

Nu väntar so-boken! Prov på USA imorgon... Ett G räcker fint för mig, så jag tänker bara läsa på den delen :-) So är liksom inte riktigt min grej ;-)
Den här veckan bjuder skolan på frulle också, så jag ska försöka ta mig ner till klockan åtta imorgon! ;') Hm... skolan bjuder på frukost...? Inget man trodde skulle hända på klockar.. ;-) MEN DÄR SER MAN!

Aja, tack och adjö. puss på rumpan!






Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-09-21 · 20:56:32




plugg står på schemat.

Ett ord för denna skoldag : TRÖTT

Att göra:

3 matte läxor
Hemkunskap läxa
Plugga till no-provet
Kolla igenom engleskan
Om jag hinner skriva ner nån rad i svenska häftet.

Med andra ord: JAG SKA PLUGGA TILLS JAG INTE ORKAR HÅLLA ÖGONEN ÖPPNA LÄNGRE. Härligt :-)

Herrejisses vad jag är trött på skolan just nu. KÄMPAKÄMPA.......

Onödigt inlägg :-) PUSS




Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-09-14 · 18:58:56




börjar jag bli ett håkan-fan?

Här sitter jag i min ensamhet och äter mina underbara CHEESE DOODLES <3 Och faktiskt så lyssnar jag på håkan också! :-)
Känn ingen sorg för mig göteborg... Visst, den är väl gammal nu, men vafasen. Jag gillar den!




Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2009-09-13 · 01:51:06




SLÖ VAR ORDET

Sitter framför tv:en och kollar på Extrem home makeover. Har suttit här hela dagen och slöat.. Ont i hela kroppen sen gårdagen har jag, klen som man är! ;-) Haha, jag orkar ingenting idag. Vill bara sitta kvar här framför tv:en med min filt hela dagen. Men det får jag minsann inte. Idag måste jag städa och plugga. Jag måste... Dags att börja snart kanske... :-)

Haha, den minsta kattungen ligger i soffan här bredvid... Han försökte dra sig upp i soffan genom att klättra på filten som ligger där, och så ramlade hela filten ner över honom stackarn :') Haha, världens sötaste.. <3

Det börjar bli tomt på katter här hemma.. Alla tykes 4 kattungar har flyttat nu. Dom två sista åkte till stockholm i onsdags. Åh, min lilla favorit va en utav dom! :') Jag har inga bilder på dom nu eftersom att det inte funkar.. Men ni kan gå in på amandas blogg och kika. Världens sötaste bilder finns det på dom där! :-)
Aja, 4 katter har vi kvar här hemma nu iaf. När lillen här har blivit 12 veckor ska han iväg han också. Sen har vi 3 katter kvar och så får det förbli tycker jag! :-) Moffa, Tyke och Bamsen :* Nu räcker det med kattungar ;-) Haha..

Nej, nu ska jag vara tyst ett tag och försöka börja med städningen... ;-)

PUSS PÅ DIG!



Kommentera inlägget här
Allmänt 2 kommentar(er)
2009-09-12 · 15:03:40




Braaaa spelat killar!

Stockholm vann med 2-1. Men dalarna spelade jävligt bra! :-) Dom ledde med 1-0 i början, sen blev det 1-1 efter första, och sen gjorde stockholm ett till i andra. Satt spänd hela matchen, haha! :-)
Men aaaaaaaaaaaaaaaasbra spelat iaf! Ville bara säga det... :-) 




Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-09-11 · 19:58:17




Himmel & helvete...

TJA!
Kom hem för en timme sen ungefär, från den underbara vandringen med skolan :-) Jag hade dom bästa skorna på mig, -tygskorna! Och jag ramlade ca 3 gånger. Sista gången i vatten så jag blev blöt upp till knäna. UNDERBART! Tur att jag hade jonas med mig hela vägen med sina otroligt roliga skämt :-) Och frillans norrländska gjorde att man klarade sista biten ;-) Hihi, det är för roligt! :-)
Ragnar kom och plockade upp mig och mallan påväg mot skolan. SCHYSST! :-) Hihi.....
Aja. Nu var det klarre iaf. Jag får väl gå och plocka fästingar hela kvällen... :-)

Undra om man ska ta sig ut till träningen..... Tror den börjar klockan 4. Om en halvtimme alltså... Hm. nja... Jag får ta och ringa rebecka och höra om hon ska dit :-)

MEN HÖRRNI! IKVÄLL MÅSTE NI SE TV-PUCKEN!!!!!!!!!! KLOCKAN 18.00 PÅ SVT24! DALARNA-STOCKHOLM.
DET SKA IAF JAG! :-) hejjjjjahejjjja dalarnaaaaaa! Ascoolt... :-)

Nu ska jag kila vidare. Men som sagt.. MISSA INTE :-)
Tjaaaaaaao!



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-09-11 · 15:31:17




Jag skaaaaa gå och lägga mig.... :-)

HEJHALLÅ!
Ikväll har vi kollat på hockey! TVPUCKEN-GRABBARNA! Förlust... Men dom kämpade på braaa tycker jag :-) NI TAR DOM SEN, I KNOW IT! :*

Nuuuu måste jag nog krypa ner i bädden tror ja.... Så att jag inte försover mig... IGEN.... Heh....
GODNATT FOLKET!



Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2009-09-07 · 23:34:46




GE MIG DENNA SKÖNHET





Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2009-09-06 · 20:33:52




STOCKHOOOOOOOLM!

TJA BLOGGEEEEEEEEEEN! Saknat mig? :-)
HEHE... Nu var det ett tag sen igen. Men jag är ju lite seg av mig... :-)

I FREDAGS VAR VI I STOCKHOLM PÅ GRÖNAN OCH KIKADE PÅ HÅKAN!
Jag lyssnar inte på håkan i vanliga fall så jag kunde ju inga låtar synd nog.... Men han var grym! :-) En heel del folk var det. FULLT ÖS med andra ord :-) Det var mer på Lady Gaga, men den här gången var det ändå roligare! :-) förresten..... JAG OCH MALLAN ÅKTE INSANE!!!!!!! Gaaaaalet :D Haha, vi var livrädda innan. Men den var inte så farlig. Bara sjukt rolig! :-)
Klockan 10 tog jag och malin tåget till falun där pappa kom och hämtade oss. Det var mycket krångel på den där tågresan. Vi höll på att betala 140 spänn för mycket. Men tur att pappa pratade med konduktören i telefonen så vi fick tillbaka pengarna. Haha :-)
Vi fick en ny kompis också. DIMAS. Haha!

-vad heter du mer än august?
-va?
-ja, vad heter du mer än august?
-mer än vadå...?
-AUGUST!
-jag heter inte august?




jag snodde bilden av dig hanna :* hoppas det är löööngt! :-)
Fler bilder hittar ni hos hanna och amanda! :-)
LOVE YOU GUUUUUUUYS! ♥




Kommentera inlägget här
Allmänt 3 kommentar(er)
2009-09-06 · 19:07:02