Tur att det snart är lov!

Ååh. Jag hatar hatar hatar att gå upp på morgonen, och då skojar jag inte nånstans! Det har nog dom flesta redan fattat, men ändå.. ;-) Haha, fan... Kommer försent heeela tiden, varje morgon. Det börjar med att jag bestämmer mig för att "idag ska jag gå i tid!" Sen blir klockan mer och mer och jag är fortfarande inte klar, så då springer jag iväg i sista sekunden ändå.. Idag hade jag bara tur att jag hann i tid. Halvsprang hela vägen, nerför pulkabacken (går snabbare än att ta gångvägen) hehe... Möter alltid massa ungar som kommer springandes från PG. Sen kommer man till dom där otroligt irriterande ankjävlarna (förlåt) som hånskrattar åt en när man går förbi, sen när man äntligen är framme och har satt sig ner får jag ALLTID ont i vaden? Känns typ som ett litet sendrag eller nåt. Haha. Jaaa, det är väldigt drygt iaf och då börjar dagen alltid med att jag är irriterad :-) Så jaaa, det ska bli såååååå skööönt med lov nu! Fan vad jag ska sova ut på morgnarna! Mmmhhhhhmmmmmmmmmmmm...♥ Hejdå :-)




Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2010-03-31 · 21:27:54




05.28

Godmorgon! Eller nåt... Kom hem från säterdalen för en timme sen ungefär. Vi har haft Jerry Presley där nere ikväll, Elvis "second cousin". Jag trodde inte riktigt på det där först, men han var faktiskt förvånandsvärt lik honom både till utseendet och rösten! Aa, jag tyckte det var lite coolt iaf.. ;-)

Känner mig inte särskilt trött alls, men jag borde gå och lägga mig ändå tror jag. Somnar nog direkt bara jag får lägga mig ner! ;-)
Imorgon ska jag förhoppningsvis färga håret. Behövs igen nu.. Skulle verkligen behöva klippa en bit också, men det värsta är att jag inte vågar! Haha, är så rädd att det ska bli för kort.

Neeeeeeeej, men godnatt nu! OCH PUSS PÅ ER ♥



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2010-03-28 · 05:28:17




PUSS

Neeee jag hann inte handla imorse. Hann inte äta nån frukost heller så jag fick göra provet på tom mage! ;-) Men det gick faktiskt rätt bra! En del felstavningar som jag kom på nu efteråt... Självklara, lätta ord dessutom. Jag kom inte ens på hur man stavar till important! jag skrev importent. Haha, bra där. Och sen skrev jag "happyless" Vad fan är det för nånting? Haha, ååååh... Fick lite hjärnsläpp helt enkelt! ;-) Hoppas allt annat var bra iaf! Hehe.
Och daaaaamn vad kallt det såg ut att hoppa isvak. Skulle verkligen inte klara av det där. Speciellt inte när det står massa folk bredvid och kollar på! Haha, hemskt...

Nu är jag hungrig! Häjdå ♥



Kommentera inlägget här
Allmänt 2 kommentar(er)
2010-03-24 · 18:25:53




Heeeiiii...


Happ. Första nationella i engelska imorgon, eftersom jag missade dom andra två förra veckan.
Kan det inte bara få gå aaasbra nu då så skulle jag bli väldigt glaaad! :-)
Imorgon måste jag åka tidigt tidigt! Ska t.o.m hinna in på ica innan jag går till skolan och köpa nåt gott till provet! Heh... :-)
Imorgon ska några galningar hoppa isvak också hörde jag. Fyyyytusan gubbar vad kallt... Jag hade faktiskt en tanke på att göra det själv förut, eftersom jag inte har gjort det åren innan heller. Men nja, jag känner nog att jag hoppar över det där i år med ;-) Tror det bara är en tjej i klassen som ska hoppa. Och så några killar. Modigt tycker jag! :-)

Neee nu väntar min stackars kanin på mat där ute i kylan... :')

Nattinatti ♥



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2010-03-23 · 21:35:30




The Twilight Saga Eclipse ♥


Åååååååh, vill se den nuuuuu... ♥



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2010-03-22 · 14:26:52




MÅNDAG OCH LEDIG.


Såå sugen på ett par converse nu.. Måste köpas snarast.

Nuu är jag iaf frisk igen! SÅÅÅÅ SKÖÖNT. Jag ska aldrig mer ha magsjuka i hela mitt liv! :-)
Helgen har varit bra. Fredag med vännerna och lördag jobb i dalen.
Idag är vi lediga. Skönt det. Har en hel del att plugga som vanligt så det är nog dags att sätta igång snart...

Annars har jag inte så mycket att berätta, sååå...

Ha det bra alla glada!
PUSS&KRAM ♥



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2010-03-22 · 13:20:12




Försvinn! :c

Ååååååååh. Jag som skulle gå till skolan idag. Jag hade verkligen bestämt mig för det. Jag pluggade till och med igår för att jag skulle vara klar tills idag! ;-) Hehe... Meeeeen neheeerå. Jag vaknade inatt av att jag mådde illa igen och hade skapligt ont i magen... SKOOOOJ. Så jag var väl tvungen att stanna hemma idag också då. Jag har mått lite illa hela dagen men har sovit så det räcker och blir över. Så nu jäklar ska jag vara frisk imorgon! Vill inte komma efter mer nu... Har redan 3 nationella att jobba ikapp!



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2010-03-18 · 20:24:20




Har aldrig mått så illa på så kort tid...

Jag vet inte varför, men i måndags när jag vaknade mådde jag helt konstigt, visste inte riktigt vad det var. Jag orkade knappt gå upp och klä på mig så jag var bara tvungen att lägga mig en stund och hoppa över dom 2 första lektionerna. Sen gick jag ner till bilden. Jag mådde fortfarande illa, men tänkte att det går väl säkert över snart. Sen kunde jag knappt äta i matsalen, det blev bara värre av det. Sen hade vi svenska, och jag kände att jag inte riktigt kunde hänga med så jag bestämde mig för att jag skulle gå hem efter lektionen. MEN, (nu kommer vi till det pinsamma!) Innan lektionen var slut kände jag mig helt yr så jag var tvungen att gå ut därifrån och in på toaletten. Och vad tror ni händer då? JAG SPYR! Haha, fyfaaan... Så jäkla pinsamt. I SKOLAN dessutom! Så ja, pappa kom och hämtade mig och jag gick och la mig på en gång. Men precis när jag höll på att somna känner jag att det är påväg upp igen så det var bara att kuta in på toaletten! Mhhhhmmmmm, mysigt... Sen upprepades det här 9 gånger! Så fort jag höll på att somna var jag tvungen att gå upp och spy igen. Min mage gjorde så jäkla ont efter ett tag så jag blev tokig. Fyfan, magsjuka är nog det värsta som finns... Det gick över rätt fort ändå, tur nog. Igår hade jag bara feber och idag har jag inte kännt av nånting så jag hoppas att jag är frisk nu. USCH.
Det ända jag hoppas på nu är att jag inte har smittat någon i skolan... :c



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2010-03-17 · 16:41:57




VÅÅÅÅREN ÄR PÅVÄG ♥


Jaaaaaa. Man blir så glad nu när solen äntligen kommer fram och snön börjar smälta bort! ♥

Jag hämtade ut våra skoltröjor igår förresten! Haha, alla hade dom på sig i skolan idag. Lite fult... HEHE.
Men dom blev faktiskt rätt bra till slut! Haha :-) Om ni vill se hur dom ser ut kan ni gå in på alex blogg och kolla! :-)
Jag orkar inte ta något kort på den ;-)

Ooooops. Kom på idag att vi har en bokrecension som ska in på fredag och jag hade ingen bok? Heh... Inte amanda heller (som tur var) så vi gick till biblioteket efter skolan och lånade Anne Franks dagbok på 350 sidor... Haha, önska oss lycka till! ;-) Daaamn...

Nu ska jag nog gå och börja läsa lite. Lär ju behövas... Haha.

PUUUSS ♥



Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2010-03-09 · 23:00:19




GALEN FREDAG


Haha, ja... Fredagen ska vi väl inte prata så mycket om ;'D
Vi åkte till solvarbo och härjade lite. FUUUULLT ÖS helt enkelt :-)
Snodde bilden av dig sandra! Haha :-D Jag och mallan fick inte plats
vid bordet så ja... vi tog golvet! :-)

Hihi. Nu ska jag sätta igång med pluggandet! Ojojoj... Måndag imorgon?! Vill intee :c

PUSS ♥



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2010-03-07 · 14:15:51




TRÖTTA OCH BUSIGA









Hihi ♥

Myspys i skäve! Blev inte så mycket film på kvällen, eftersom dom där jäkla filmerna inte ville funka.. Men vi hade kul ändå! Haha ;-)
Dagen efter följde jag och fillen med mathilda hem till henne och till stallet! Och vet ni? JAG RED! :-D Hahah, en kortis men ändå! KUUUUUUUL! :-D Hihihihihi... Tack för allt mina underbara! ♥



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2010-03-07 · 14:00:16




HÄJDÅ!


Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nu åker jag till SKÄÄVE!!

HÖRS ♥



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2010-03-03 · 16:55:25