ÄÄRE FEST ELLER?


Hagafesten var över förväntan. Lördag@mallansstuga var gaalet, as usual. Men jävligt kul! Liite för mycket äggkastande kanske, eller? och lite trasiga sängar och sådär.. Men vi fixade det! Städade hela söndagen. Somnade direkt när jag kom hem, som en stock. Tröttheten satt kvar imorse, för på något underligt sätt somnade jag om lika snabbt som jag vaknade.. ;-) och missade allltså bussen.. Bra jobbat. Äh, sånt som händer!
På torsdag är det soltorgsfest, vi kör då med va? Det är luugnt, har sovmorgon på fredag! ;-)

Det blev förresten inget Falu fri. Jag stannar kvar på Haga. Falu fri verkar hur bra som helst, och jag vet också att den är det! Men nej, det blev ett förhastat beslut så jag bestämde mig för att stanna. Stannar kvar i samma klass också tror jag. Blir nog bra ändåå.

Nu ska jag kolla klart på Fångarna på fortet, sen duscha och gå och lägga mig. Trött som få... PUSS GODNATT ♥



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2010-08-30 · 21:00:25




men tjaaaa


hej jag är trööött.. Vet inte hur jag ska göra med skolan! Vet inte om jag vill gå kvar i klassen, vet inte om jag vill gå kvar på skolan, vet ingenting! Jag åker till falu fri imorgon och kollar iaf, få se om det känns bättre där! Annars funderar jag på att byta samklass på haga. Åååh, så svårt det här!

Aja, imorgon är första hagafesten. Få se om det är nåt dåå.. Är inte så pepp om jag ska vara ärlig. Taggad för lördag däremot! Vill ha helg helg helg.

Oj, måste sova! Godnatt mina kära ♥



Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2010-08-25 · 22:15:41




SLITET


Det har gått tre dagar i skolan och jag är redan helt sluuuuut. Tidiga kvällar och morgnar har aldrig riktigt varit min grej... Men det kanske är dags för ändring nu då! ;-)

Vi blev förresten nollade i fredags. Haha usch, hemskt. Det började med att vi skulle sminka varandra med förbundna ögon så man såg ut som ett helvete i ansiktet, sen skulle vi ut i ljussalen och dansa inför massa tvåor och treor. Efter det nån balonglek där man skulle spränga balonger genom att göra olika sexställningar. Sist var vi tvugna att snurra 10 varv, springa till andra sidan gräsmattan, doppa huvudet i vatten sen i mjöl och ta upp en sockerbit med munnen. Haha, två ord: aldrig mer!

Aja, har haft en skön helg iaf. Med mallan och pöjkarna. Nästa helg blir det torsåång. Förhoppningsvis!
Yäyäyä nu är det tack och godnatt. Skööönt med väckning 06.00 imorgon igen då. Eller?

PUSSEN OCH KRAMEN ♥



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2010-08-22 · 23:07:05




SOMMAREN ÄR KORT

Första skoldagen idag. Var inte ett dugg nervös faktiskt, konstigt nog! Klassen var väl inte den bästa... Är glad att jag kom med sandra iaf! Men vi ska försöka byta klass nästa vecka om det går.. :-) Hoppas!
Imorgon skulle alla ettor gå till nåt ställe där vi skulle göra massa olika aktiviteter? Haha nee, vill inte. Stackars sandra ligger hemma med 40graders feber så jag får klara mig själv imorgon. Äh, vi ska ju inte vara så mycket med klassen ändå så det ska nog gå bra :-) Nej nu lär jag gå och duscha och göra klart allt till imorgon. Lär ta 7 bussen varje morgon framöver! Herregud, hur ska det här gå... Jag som inte ens kunde komma i tid på klockarskolan! ..Sa jag förresten att jag tappade mitt busskort på vägen till kupolen? Lyckat!

PUSS godnatt ♥



Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2010-08-18 · 21:36:27




TIME TO WORK




Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2010-08-14 · 15:30:50




Tusen tårar

Idag har jag gråtit i floder, men jag har också varit glad. Tänk att allt kan bli så konstigt på bara ett ögonblick..

Idag åkte jag till kupolen en sväng och gjorde av med lite cash. Dagen avslutades på china garden med b-rudarna! hihi ♥ Lovelovelove

Imorgon är det björn rosenström. Work all night long.. Sååå time to sleep! Puss och hej, leverpastäääj ♥



Kommentera inlägget här
Allmänt 4 kommentar(er)
2010-08-14 · 02:21:16




hihi, hej F13


Haha snygging! Vad gör jag med truten? Samma min på alla bilder! Det var innan puss-posens dagar! ;-)



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2010-08-12 · 21:52:37




TRO DET ELLER EJ MEN...

..jag har för första gången under sommaren 2010 varit ute och sprungit idag! Och duuuu, inte mycket till kondis i den här kroppen eller! Haha fyydå.. Men jag var iaf ute en timme och virrade runt i skogen. Höll knappt på att hitta hem förtusan! ;-) He he, jag är så himla duktig!

Över till något helt annat... Det är en vecka kvar tills skolan börjar. Får ont i magen bara jag tänker på det! Haha.. Hoppas inte det är så jobbigt och tråkigt som vissa påstår. Och klassen, vill veta nuu vilka man kommer med. Hamnar jag inte med sandra nu så byter jag. Ne usch, vad nervös jag är över allt.

Dags att sova. PUSS & KRAM, godnatt! ♥



Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2010-08-12 · 00:51:46




Där ute finns en värld av långa nätter! ♥

I onsdags åkte vi på lite festligheter i naglarby hemma hos sandra, hihi. Jättekul att träffa alla som man inte har träffat så mycket i sommar. Jag stannade kvar över natten eftersom att dom andra åkte redan halv ett när kvällen precis hade börjat, tyckte jag då ;-) Det som var lite sämre var att jag skulle upp och jobba klockan 9 dan efter så jag kollade bussar och tog 07.40 bussen och gick direkt ner och jobbade efter väldigt lite sömn.. Haha. Jag sov nämnligen med evelina och alex. Eller ja, vi skulle sova men istället blev vi galna och kunde inte sova för 5 öre :D Haha, uuunderbara dom där!

I fredags åkte jag ut till hea på kräftskiva hos amanda! Galen 5-kamp och grejer! Haha, TOOOPPENKVÄLL!! Jag flög av studsmattan när jag hoppade i mörkret, rätt ner på backen så ryggen knakade rejält! Hahah OOOskönt. Malin höll på att dö av skratt. Kan ju bara tänka mig hur det såg ut... Haha, smartass! Jag och mallan sov kvar med amanda och hjälpte henne städa dan efter. Haha, vi möttes av en härlig doft av kräftor i partytältet! Som belöning åt vi massor av cheesecake som vi glömde äta upp på kvällen! Haha mmmmmhhhhmmmm...

Få se om jag hittar på nå roliga bilder sen! Jag hade liksom ingen kamera meeed mig :-)

STORT TACK TILL SANDRA OCH AMANDA SOM GJORDE KVÄLLARNA MÖJLIGA! ♥



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2010-08-08 · 21:41:49