BJÖRN ROSENSTRÖM

Missa inte Björn rosenström imorgon i Säterdalen! :-)
Insläpp klockan 21.00.
Björn på stora scenen, Hot stuff inne i dansroutundan och disco ute på forsbryggan!
200 kronor inträde.

Jag lovar, det blir GRYMT! ;')



Igår gick jag in på ett café, och ville ha en muffins. Utan russin och utan choklad,
en vanlig jävla muffins...



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-07-30 · 20:45:18




MIN MOBIL FUNKAR INTE!!!!!!!!!

Och jag blir tokig! Jag stängde bara av den en gång, och sen när jag skulle slå på den igen så gick det inte? Och det går inte att ladda den heller, så det kan ju inte vara batteriet det är fel på.... Ååååh!!!!!!
Aja.. Nu måste jag fixa en reserv mobil, och det är fort! Haha.. ;')



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-07-29 · 22:56:33




MIDNATTSTRAVET

..Var super! Dansade, åkte karusell, vann fula mjukisdjur och godis, kollade på knäckebrödsdansen och larz kristerz, GRYMT!

Haha, karro:
"Fan vad kul det var! Det var lätt värt 200 spänn, jag skulle kunna betalat 400!"


HANNA, MALIN, KARRO, AMANDA! :*



I say what what in the but...



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-07-27 · 20:50:03




ojojojojojoj.....

Nu har jag varit såhär fruktansvärt seg igen på att blogga. Så nu tänkte jag lägga upp lite bilder och berätta lite om Nostalgidagarna! Kul va? ....mmmmmm


I torsdags tog vi bussen till avesta och kikade runt lite i gallerian.
Sen gick vi hem till syrran och hämtade mitt paket. Hehe.... :) '
Det var en klänning/tunika från Monki :) Tack kära syster! :*
Sen gick vi vidare till ishallen en stund innan vi åkte hem, för vi
skulle hälsa på pojkarna som hade hockeyskola där. Fast dom
var bara så otrevliga så vi satt bara där och kollade när dom spelade
fotboll, sen gick vi till bussen och åkte hem igen :)


När vi var framme i säter tog jag cykeln hem, böt om, sen ner på stan igen med hanna, amanda och karro och
kollade på traktor cruisingen. Eller ah, kolla och kolla... Vi fick faktiskt åka med på ett flak! Pinsamt att alla kollade
på oss... Men rätt kul ändå!


I fredags var det den "riktiga" cruisingen, med alla gamla bilar. Hur mycket folk som helst, i lilla säter!
Riktigt kul var det. Tänk om det alltid kunde vara så mycket folk här, vad mycket roligare det skulle bli! :)


Hittade på hanna, gordon och leia som satt och kollade på bilarna.
Eller.... leia höll väl mest utkik efter sin nya söta granne, linus! ;') Hihi...

Vi var kvar på stan till 4 nångång.. Det var inte så lätt att ta sig hem när man hade en packad storebror med sig som ska gå och kolla runt överallt innan man går hem.. Han var verkligen helt borta i fredags! Och då skojar jag inte. Han kom fram till mig och berättade för alla runt omkring att jag var hans lillasyster och att dom skulle hålla koll på mig och ringa han om det kom nåt "äckel" nära mig. Han ringde mig minst 10 gånger på kvällen och frågade vart jag var och om det var nåt äckel i närheten som han skulle komma och slå ner.
Det fanns inte nån där i närheten som gjorde nåt mot mig. Jag satt bara där med mina kompisar och tog det lugnt och han var helt galen^^ Haha...
Fast dagen efter när vi var nere på stan igen ringde han och frågade vart jag var så att han inte skulle komma nära mina kompisar och göra bort sig igen. Haha!

Jadu... Så det kan gå ibland! :) Men kul har vi haft iaf, och det tackar jag för!
Cruising 09, toppen!



Kommentera inlägget här
Allmänt 2 kommentar(er)
2009-07-20 · 17:58:14




Min vecka.

Hej!

Det här har varit en toppen vecka :) I onsdags tog jag bussen upp till borlänge där ida och hennes moster kom och hämtade mig och skjutsade mig till mathildas farmor där mathilda, malin, hanna och emma var :) Jag fick mumsiga paket med ett par mjukis shorts och en klänning :) TACK FLICKOR! :* Sen hoppade jag in i bilen igen och vi åkte hem till marie, idas moster. Där gjorde vi oss klara och sen stack vi till cozmoz. Vi kom dit ungefär halv nio och kön var fortfarande lång som bara den och det spöregnade. Så vi ställde oss där längst bak och väntade. När vi nästan var framme vid dörren efter ca en timme kommer vakten ut och säger att det är fullt och att vi inte får komma in förns efter en timme! Vi hittade på karro och amanda och gick blöta till donken och käkade lite. Sen gick vi tillbaka och då fick vi äntligen komma in. När allt var slut åkte vi hem till marie och sov kvar där, sen tog vi bussen till leksand dagen efter. Jag sov bara där en natt, för på fredagen bestämde vi oss för att åka in till borlänge igen eftersom det var sista kvällen på cozmoz, pirat tema. Vi åkte först in till Insjön på dan och köpte lite kläder som vi tänkte ha på kvällen, men när vi var framme i borlänge och skulle byta om ångrade vi oss och tog nåt annat iaf^^ Haha... När cozmoz var slut gick jag, ida, malin och rebecka till donken. Haha, idag igen! På vägen dit träffade vi några norskar som var med på dalecarlia. Haha! Och inne på mcdonalds var det några otrevliga människor som började kasta mat omkring sig ;o Haha, näärå. Dom var faktiskt rätt trevliga ändå ;')
Sen kom david och hämtade oss klockan ett och jag åkte hem och sov hos ida. På lördag morgon kom pappa och hämtade mig och vi åkte hem och åt lite tårtis ;) Sen fick jag mina presenter. Bla en cykel. Äntligen! :)
Aja, nu blev det här inlägget jätte långt och jobbigt märker jag, så det är väl bäst att jag slutar ;D

Nu ska jag åka iväg till borlänge med amanda!
Tjao!



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-07-13 · 12:48:17




Mathilda & Malin!

Gårdagen blev super! Först åkte jag med malin upp till Dalecarlia där vi mötte Mathilda. Vi gick runt där och kikade lite, men jävlar vad kallt det blev! Vi frös och var hungriga, så vi tog cykeln till American take away och köpte oss feta pizzor! Mmmmm!
Fasst det tog ju ett tag innan vi kom dit... Vi försökte åka tre på cykeln ett tag. Jag på styret, malin på pakethållaren och mathilda trampade! Det gick bra en stund, tills vi åkte rätt ner i diket och ramlade av cykeln! :D Så vi gick en bit, sen försökte vi en gång till! Den här gången gick det faktiskt också bra till en början. Tillan frågade en kille vi gick förbi om han kunde putta på oss, och det gjorde han! Haha :) Vi kom fram en bit, tills cykeln lutade ut mot vägen och mathilda kunde inte bromsa så jag hoppade av cykeln och precis då kom en bil. Haha! Men vi hann undan och sen gick vi resten av biten!
När vi hade käkat klart åkte vi hem till mathildas farmor och gjorde oss klara till cozmoz på kvällen :) Där träffade vi brudarna som varit i italien, äntligen! Det var verkligen proppat inne på cozmoz och varmt som bara den! Ganska tråkigt i början, men senare hade vi kul! :) Vi ska dit på onsdag också. Då är det Hawaii tema! Sen sover jag och ida kvar i borlänge hos hennes moster och tar en buss till leksand på torsdag morgon!

Nu ska jag snart åka ner och jobba.
Vi hörs!


Fler bilder kommer sen! :) Tillen glömde sin kamera i min väska,
så hon måste få tillbaka den först och sen skicka bilderna till mig. Hah :D
Tack för dagen flickor! :*

 



Kommentera inlägget här
Allmänt 2 kommentar(er)
2009-07-07 · 14:18:00




DC, LEKSAND, FÖDELSEDAG.

Nästa vecka blir bra! :) Imorgon åker jag till borlänge och kollar runt lite på Dalecarlia med mallan och tillan! Sen blir det kära cozmoz på kvällen ;') Haha.. Nu är mina kära italienbruttor påväg hem också, så jag hoppas verkligen att ni kommer imorgonkväll! Har kännt mig så ensam nu när dom varit borta så länge.. :')
På tisdag och onsdag är det jobb som gäller, men på torsdag åker jag upp till leksand och campar med ida i tre dagar! Haha :) Limpan går på hockeyskola där, så vi hänger på :) På fredag fyller jag år! Så då ska vi väl hitta på nåt kul där uppe :)
...Och hörrni?
JAG VÄNTAR PÅ MÅNGA SAMTAL MED SÅNG OCH GRATULATIONER! :D

Hihi. PUSS!




Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-07-05 · 21:28:30