Fredag 27 april

Fyyy vilken jobbig vecka det har varit... Nu är vi lediga tills på onsdag. Det tackar jag för! Jag har dock två arbeten som ska vara klara och ett prov som ska göras på onsdag, så jag har en hel del att göra i helgen.

Vi slutade tidigt idag men det gick ganska segt ändå eftersom att vi lyssnade på en timmes föreläsning om Högskolan Dalarna som inte var sådär jätteintressant... Jag och Sandra firade in långhelgen med donkenkäk innan vi åkte hem! Goooott. Är fortfarande mätt, haha... Har inga planer för kvällen, ska upp och jobba imorgon så jag blir nog kvar här framför tven ikväll!
Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2012-04-27 · 19:57:46
DrawSomething

Det här har jag ägnat mig åt hela dagen. Haha, no life... Men det är ju roooligt!Kommentera inlägget här
Allmänt 2 kommentar(er)
2012-04-24 · 22:57:37
Söndag 22 april

Haalloj..

Det går lite segt på bloggfronten tror jag! Jag har iallafall haft en skön och efterlängtad helg med mina goa vänner ♥ Nu ska vi kriga oss igenom en ny vecka så firar vi sista april i Uppsala sen med förhoppningsvis sol och grillning! Myyyspys. Godnatt!


Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2012-04-22 · 23:43:22
Last week - Instagram

juliajanssonn@instagram ♥Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2012-04-22 · 23:31:24
Måndag 16 april

Att vända tillbaka på dygnet var ingen höjdare. Och inte på tala om snöovädret man överraskades av när man tittade ut genom fönstret imorse! Fyyyyy... Tur att vi slutade tidigt idag, annars hade jag nog somnat i skolan.

Nu ska jag äta något och sen tänkte jag lägga mig i sängen framför en film. Gud så skönt ♥

Bild från i fredags hos världens bästa tjej! ♥♥♥Kommentera inlägget här
Allmänt 2 kommentar(er)
2012-04-16 · 16:53:45
Söndag 15 april

Sista dagen på lovet. Dagarna har sprungit förbi, såklart, men det var skönt så länge det varade! Jag har mest slappat men också hunnit med lite grillning med tjejerna, bio (American Pie) och klassfest! Eller ja, det var klassfest till en början, sen bjöd vi dit några fler. Vi dansade och härjade till halv sju på morgonen! Haha.. Igår tröck vi i oss världens godaste kebabpizza och sen åkte jag hem och la mig. Heeelt slut!

När jag kom hem fick jag höra att min kanin dog i fredags... Stackars liten :( Moltas kommer bli så ledsen när han kommer hit nästa gång. Han älskade kaninen. Blev helt till sig och skuttade runt kring buren när man gav han mat och ville pussa på han. Men han har det nog bättre nu när han slipper sitta i den där buren helt ensam. R.I.P vännen ♥
Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2012-04-15 · 19:31:01
Lördag 7 april

Äntligen lov. Påsklov. Fytusan vad skönt att vara ledig en vecka. Vi firade in lovet (en dag för tidigt) med en lyckad Hagafest! Jag och Elin försökte oss dock på att cykla till flamingo vilket resulterade i att vi vurpade rejält! Hahaha men det är väldigt roligt såhär efteråt måste jag säga... Hade verkligen velat sett hur vi såg ut där!

Igår jobbade jag hela kvällen i dalen där det var Ebba Gold och Disco! Vi kom hem sent så klen som man är har jag sovit bort hela dagen... Planerna för nästa vecka är bio och klassfest! Får se vart resten av lovet tar vägen ♥

image descriptionimage descriptionKommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2012-04-07 · 23:00:38