Blöt dag.

Hejhallå! Jag vet att jag är väldigt dålig på att uppdatera, men jag har inte orkat ;p
Idag var det triathlon i skolan och jag fick vara "funktionär". Inte så kul i ösregnet och kalla fötter. Men jag ska inte gnälla. Tänk alla som var med och sprang och cyklade, stackare. Helt genomblöta och leriga var dom när dom kom i mål.
Först fick vi iaf vara ute i skönvik och ta tid på dom som simmade. Jag var jätte nervös i början, att jag skulle råka komma åt stopp-knappen för tidigt eller nåt liknande^^ Haha, tönten.. ;') Men det gick ju bra! Sen gick vi till skolan och käkade lite innan vi ställde oss ute i regnet och väntade på alla som kom i mål och kryssade av dom. Johan kom tvåa och simon trea! :) Och emma kom tvåa av tjejerna fast hon t.o.m var sjuk, en riktig kämpe! ;) Grattis till er! Och alla andra som var med såklart! Fattar inte att dom orkar springa och cykla så fort :D Haha.. Lite bättre kondis än mig kanske^^ Jag funderar faktiskt på att göra det där nästa år, utan tid alltså, för att få bättre betyg. Menmen, vi får la se :)

Under veckan har vi fått reda på att idioterna ska splittra 8C. För dom inte har råd. Usch, man blir så förbannad på dom. Varför ta just åttorna varje gång?
Men nu hoppas hoppas hoppas jag iaf att några av mina flickor kommer i min klass till hösten. Då skulle jag bli så glad :)

Nej, nu sitter jag här och pluggar ikapp allting jag ligger efter med så jag kan lämna in det imorgon. Skönt att slippa allt sen och äntligen få sina betyg. Jag är osäker på om det blir bättre eller sämre än förra terminen. Vissa saker blir nog bättre och vissa sämre.

Imorgon åker jag och ida till falun I think. Måste kolla om det finns en mindre storlek på mina skor så jag kan byta dom :)

Hare gött!  Ciao! :*



Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2009-05-28 · 20:44:58




Från modeshowen.

Väldigt suddigt och felvänd, men jag lägger upp den ändå. ;')




Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-05-24 · 14:13:53




Inköpt!

                                                      
                                                       Tröja från Weekday

                                                      
                                                       Shorts & linne från Monki

                                                      
                                                       Linne från Gina tricot

                                                      
                                                       Brillor från Bik Bok

                                                      
                                                       Shooes från Din sko

                                                      
                                                       Klännig från Ginatricot



Kommentera inlägget här
Allmänt 3 kommentar(er)
2009-05-24 · 14:03:04




Min helg!

Hejhallå svennebanan!
Vilken skön helg det har varit! Súper bien!
I torsdags var det ju som sagt nonstop dans i säterdalen. Det kom väl en 300 pers dit nånting. Vi stängde klockan ett, men jag åkte hem tidigare eftersom att jag skulle med tåget 08.11 dagen efter till uppsala :)
Väldans tröttis på tåget, men det gick över efter en capuccino och en bulle på donken! ;)
Jag fick tag i en klänning och skor till skolavslutningen och så lite annat smått och gott ;') Jag lägger in några (suddiga) bilder på mina inköp senare.
Sen kollade vi på en mode show utanför gallerian i regnet dock, men det gick an! :) Jag filmade lite från det så jag kanske lägger upp ett klipp därifrån också?
Sen när vi skulle åka hem satt vi oss i 1a klass. Skönt tänkte vi, men sen kom det in massa familjer i samma vagn som skrek rätt ut. "WOHOO, VI KOM I FÖRSTA KLASS PAPPA!" och en annan familj som kom från spanien som hade en liten unge med sig som skrek hela tiden och lyssnade på nån barnbok som var på spanska -.- Och inte nog med det, det var nåt krångel i avesta krylbo så konduktören visste inte om vi kunde ta oss dit eller om vi var tvungna att ta bussen ifrån sala. Så vi satt och väntade i sala i ca 45 minuter innan tåget rörde på sig igen. Och konduktören pratade så tyst i högtalarna så man knappt hörde vad han sa, och det gjorde ju inte saken bättre av att ha en skrikande unge framför sig..
Jaja, nog om den tågresan! ;') Igårkväll tänkte jag och hanna går ner till stan och köpa med oss en pizza hem till robinson. Men innan jag var färdig med allting hade redan robinson börjat innan jag hann gå hemifrån ^^ Hehe.. Så vi struntade i pizzan och tog en nyttig macka istället ;) Höhö.. Sen ner och se fortsättningen av robinson hos hanna. Och se jarmo när han gjorde illa sig! ajajaj! Ingen trevlig syn.. Men han är så jävla skön. När han kommer tillbaka från den där sjukstugan och har blivit sydd och dom andra frågar hur det är med honom, "Det är toppen! Jättebra, som vanligt! Bara att jag inte kan använda handen så mycket, men det löser sig!" Haha :D
Efter robinson skulle hanna dra igång och göra en kladdkaka, så visst, vi satt igång och gjorde en! :) Sen satt vi på en film, sen gick jag hem vid ett nångång.

Ja, det där var min helg.. Nu sitter jag här och ska snart börja läsa på till no provet jag har imorgon. Och jag måste, måste bli klar med amerika brevet och deckaren idag! Om jag inte lämnar in det imorgon är det risk att jag inte får några betyg i svenska och so. Ajdå..

Goodbajsen!


Våran lunch! :)



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-05-24 · 13:17:36




CHIPONG!

Godkväll allesammans! Nu har jag inte bloggat på ett tag. Jag har jobbat i några dagar...
Igår var det första tisdagsträffen nere i säterdalen! Inte supermycket folk, men en hel del! :)
Och idag var det dans/buggkurs igen. Vi kom hem för några timmar sen, så jag är ganska trött nu måste jag säga.. Men jag är ledig imorgon och på fredag, skönt det! Då kan jag sova ut lite tills imorgonkväll. Då är det "Nonstop dans" där nere. Förra veckan kom det väldigt mycket folk dit och dansade för fulla muggar! ;) Så det blir väl en hel del imorgon också :)
Men på fredag, då ni! Då blir det minsann inget jobbande för min del. Då åker jag och hanna till uppsala över dagen och shoppar lite. Jag har inte hittat några kläder till avslutningen, så det ska jag kika efter där :) Och så måste jag köpa mig ett par skor. Alla mina är trasiga nu igen^^

Det är så himla skönt att vi är lediga nu resten av veckan med tanke på den här dagen.. -.- Jag fick tillbaka mitt no-prov idag.. OMPROV SÅKLART! åååååååååååh, vad sur jag blev! Jag hade bara ett rätt på G-delen, men alla rätt på VG-delen! Och eftersom att jag hade så mycket fel på G-delen var jag tvungen att göra om :@ Fyfan, jag var riktigtriktigt sur på kerstin då kan jag säga! Jag bara kokade.. ^^ Men sen fick jag iaf komma ut ifrån klassrummet och kerstin ett tag när jag och karro skulle hamra sönder en gammal bakdel till en radiostyrd bil som vi behövde hjulen till! Vi ska göra en "råttfällebil" på no:n, och försöka få den att kunna åka så långt som möjligt med hjälp av själva råttfällan. Så blir det nån tävling om det där sen och den som vinner får ett pris eller vad det var.. Så då tänkte vi använda dom däcken till bakhjul! :) ..Fast det gick inte så bra till en början ^^ Vi hamrade nästan sönder allting! :D Men kul var det! Haha :D

Ojjjj, vilket långt inlägg det blev idag. Jag lägger in ett videoklipp från igår när jag, jacob, jonas & rikard körde "chip" om ni vet vad det är? :D Haha aja, nu ska jag vara tyst! ;)
Godnatt!


Haha! LOL..



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-05-21 · 01:23:12




Bättre sent än aldrig? :)

Emil 18!

 
      
                                 
                                  Hehehehehehehe....



Kommentera inlägget här
Allmänt 2 kommentar(er)
2009-05-21 · 00:39:42




Blir ni inte kära? :')


Lilla bamsen försöker ta sig ur lådan själv, men det går inte så bra :')
Haha, lilla bebis <3
(ursäkta vårat bebisprat där ^^)



Kommentera inlägget här
Allmänt 2 kommentar(er)
2009-05-18 · 23:37:07




Yääy.. Norway!

Me like, me like.. :)


Alexander Rybak - Fairytale



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-05-17 · 00:31:57




Empa 18 år!

Japp. Emil fyller 18 idag. ooouush vad tiden går fort! Vi har firat han med lite god mat nere i säterdalen med släkten :) Farmor & farfar åkte hem för en stund sen, och lika med amanda & andreas. Och mormor & morbror är med oss här hemma och sover kvar inatt. Emil ska ut på krogen ikväll! Tuffing! Han blev lite ledsen idag när vi var på konsum och köpte snus, för han behövde inte visa leg.. Haha ;')
Så vi andra stannar kvar här hemma och tar det lugnt och kikar på melodifestivalen ikväll.

Förresten så somnade jag på soffan igårkväll när jag kollade på tv.. Och sen vaknade jag klockan ett av att det ringde på dörren! Så emil gick och öppnade och då hörde man.. "JA MÅ HAN LEVA!..." Då var det grannarna som stog och sjöng för emil klockan ett på natten :D Haha, galningar :D
Aja, nu ska jag gå och kolla på melodifestivalen, om det är nåt att se..
Bilder från ikväll kommer senare :)
Tjao!



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-05-16 · 21:17:22




Prov & konditionstest.

Vi gjorde no-provet idag. Fan, jag hade klarat det mycketmycket bättre om jag bara hade fått längre tid på mig! Jag blir så sur, kerstin ska alltid ha så bråttom. Och först fattade jag inte ens vad vi skulle göra. Hon gav oss ett A3 papper med typ ett schema på där man skulle fylla i alla molekyler, alkener, alkyner och allt vad det heter. Det tog ett tag innan jag fattade vart man skulle skriva vad :) Och så var det några frågor man skulle svara på, nåt om fetter som jag inte förstog. Det var jag nog inte ensam om heller ;) Den frågan var för godkänt också, så jag hoppas att jag får det fast jag inte kunde den frågan. Suck. Kerstin med sina konstiga prov.........
Aja. Sen hade vi konditionstest på idrotten. Jag med min himla bra kondition och förkylning! Jag klarade det iaf, och fick t.o.m bättre än i höstas. Det får jag väl nöja mig med tycker jag!
Nej, imorgon har jag spanskaprov, så nu ska jag komma på nåt att skriva om mig själv på spanska så att jag kan det imorgon! Tjohej!

                                                          
                                                            Bjussar på en mycket fin bild på rikard i kerstins superbrillor!




Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2009-05-14 · 16:58:06




En hel del bilder från igår hemma hos adam :)

  
  
     
  
 
 
 



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-05-12 · 16:31:17




Tröttis tisdag.

Jag orkade inte ta mig upp ur sängen imorse med halsont och huvudvärk, så jag stannade hemma istället. Har sovit mest hela dagen och bara tagit det lugnt.

Igår var det sista dagen tyskarna var här. Först var dom med oss i skolan hela dagen, sen efter skolan skulle hanna och dom gå och fika med sina tyskar på Ma's, så jag och emma hängde på! :) Sen skulle dom gå till ica och handla något att äta till tågresan hem, och några skulle gå hem till adam. Och jag hade inget annat för mig, så jag följde med till adam en stund och spelade kubb och hoppade studsmatta (y) Sen skulle dom åka iväg till borlänge och bowla, så då mötte jag upp ida på stan och gick och köpte glass :) Sen gick vi till ip där linus hade träning. Där träffade vi på lite folk som vi pratade med :) Och jag, min klant, ramlade när jag satt på idas cykel och skämde ut mig. Haha^^
Sen kom burre och hans tysk nils dit och pratade med oss en stund innan vi åkte hem. Nils ser verkligen ut som han på kaviar tuben, kalle! Äkta kopia! Haha :D
Jag stannade hos ida och åt lite och kollade på Ballar av stål, sen blev jag tröttis och åkte hem :)



Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2009-05-12 · 15:47:35




Justja! Den lilla olyckan..

Jag glömde ju berätta min lilla upptäckt efter att vi hade hoppat studsmatta och skulle gå in. Då märker jag att jag har VÄRLDENS STÖRSTA HÅL I BYXAN? Haha! Det måste ha blivit när vi hoppade^^ Så jag gick in och fick låna ett par braxor av hanna. Och sen fick jag hennes jeansleggings, som är precis likadana som mina som gick sönder, för hon använder tydligen inte sina :)
Tack hanna. Det var MYCKET snällt av dig! :*

                                   

                                  
                                   SNYGGT VA? :)



Kommentera inlägget här
Allmänt 2 kommentar(er)
2009-05-10 · 21:05:31




Trevlans :)

Jag trodde ju inte att det skulle bli någonting igår eftersom att dom inte visste vart dom skulle vara. Men vid klockan sju frågade hanna om jag skulle komma ner dit och jag fattade ju ingenting :) men dom skulle tydligen grilla hemma hos henne. Så jag käkade lite snabbt här hemma istället eftersom att jag inte hade nåt att grilla, sen kom rikard och alex hit med sina tyskar ALLDELES FÖR TIDIGT! ;) Så jag lät dom vänta på bron tills jag var klar :) Sen gick vi ner till hanna och dom andra började grilla så jag, rikard och alex spelade kubb med deras tyskar. Sen visste vi inte vad vi skulle göra eftersom att deras tyskar är såå tråkiga och säger aldrig nånting och bara står där och kollar. Sen sa daniel, rikards tysk, att han var hungrig, så dom gick hem. Sen var alex och silvio kvar. Silvio såg allmänt ledsen ut och bad alex ringa efter skjuts så han fick åka hem. Kanonkul! Så då försvann dom också innan kvällen ens hade börjat. ^^
Senare hoppade vi lite studsmatta och spelade volleyboll och kubb. Sen sjöng vissa singstar och lite sådär.
Sen stannade jag hos hanna och sov kvar där. Vi vaknade vid tolv och sen kollade vi på robinson reprisen innan jag gick hem :)
Nu sitter jag här och försöker plugga lite på provet tills imorgon. Och min förkylning börjar redan kännas bättre. Skönt!

Nu ska jag fortsätta plugga, tjao!




Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-05-10 · 16:09:45




Förkyld igen..

Fan.. Vaknade med världens hals-ont och täppt i näsan. Min kära bror som har smittat mig nu. Kul, verkligen!

Kvällen igår blev iaf lyckad :) Först gick vi till dalarasten, sen till uh tills dom stängde klockan elva. Sen ville laura och laura åka hem, så vi ringde birgitta och hon kom och hämtade dom. Vi andra gick istället hem till karro och kollade på Twilight. Vi såg aldrig klart hela eftersom nästan alla somnade i slutet där. Ungefär halv två gick jag, hanna och hennes tysk hemåt :)
Jag vet inte om det blev nån grillning ikväll. Dom tänkte grilla med tyskarna, men vi har ingenstans att vara. Men om det blir nåt kan jag väl ändå inte gå dit, eftersom jag är förkyld igen -.- Booooring!
Jag måste plugga under helgen också. På måndag har vi prov på franska revolutionen. Sen har vi två prov till nästa vecka, spanska och no. Sen har jag ju lite att jobba ikapp också.
Bäst jag går och börjar nu!




Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-05-09 · 16:52:58




Pizza & film!

Snart ska jag gå ner till skolan och vänta på att tyskarna kommer hem från stockholm. Dom är nog väldigt trötta, men vi ska ta med dom till dalatrasten ändå! :) Och sen går vi hem till karro och kollar på film. Vi blev typ 16 stycken tror jag, så det ska bli kul! :) Jag och jessica ska ta hand om birgittas tyskar igen, laura & laura heter dom. Sen får birgitta komma och hämta dom ikväll nångång :)

See you!




Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-05-08 · 18:37:11




Friskis & SVETTIS med raggan!

Nu var det ett tag sen jag skrev nåt här känner jag. Men jag har aldrig nåt speciellt att berätta ;)
Nu är iaf tyskarna här! :) Jag har ingen här hemma hos mig, men igår tog jag, emma och jessica hand om birgittas tyskar i skolan. FRISKIS & SVETTIS MED RAGNAR fick dom vara med på! haha. Var han nå svettig då? jaaaaaaaaharu! Svetten bara rann från han så det blev en pöl på golvet under honom! Mysigt :) Och inte på tala om hur han såg ut med sina moves! ;) Tyskarna ba "He is really crazy!" Haha :)
På eftermiddagen hade vi volley boll, urtråkigt! Jag är ju så jävla dålig så det finns inte! haha :) Vi kände att vi skulle valt dans istället.. Men då var det försent minsann.
Idag har jag varit supertrött hela dagen, så jag somnade när jag kom hem och sov i flera timmar. Inte så bra kanske :)
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe också. Ojdå, inte bra, inte bra :)
Tjao!



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-05-07 · 22:03:22




Ögorna är påväg :-)

                                                                          



Kommentera inlägget här
Allmänt 4 kommentar(er)
2009-05-04 · 22:05:52




Seeterdalen.

Vi stannade hemma och träffade lite folk i torsdags istället. Trevlans blev det! :)

Igår jobbade jag heeeela dagen lång. Från halv elva igår morse tills vi stängde klockan ett inatt. Sen stannade vi kvar och städade till klockan tre-fyra nångång. Det var dansband som spelade, Claes Lövgrens & Jontez  ;) Fullproppat med människor där nere som dansade! Vi fick fylla på vatten åt dom hela tiden för alla blev så svettiga av att dansa. Haha!

Ikväll är det karaoke final där nere, så då blir det full fart igen! Har vilat ut mig skapligt idag iaf. Vaknade vid elva först, men sen somnade jag om och gick inte upp förns halv två ungefär. Nu sitter jag och amanda här och väntar på att pappa ska komma och hämta oss, sen är det bara att börja! 
 

..Jag lägger in några bilder från i torsdags här nere :)

Aja, tjarå!

                                                 
                                                
                                                             



Kommentera inlägget här
Allmänt 1 kommentar(er)
2009-05-02 · 16:32:43