ÄNTLIGEN FREDAG MINA VÄNNER

Ingen feber än! :-D Skööööönt. Lite huvudvärk bara.
Hade jäkligt ont i armen igårkväll och imorse, men nu är det bättre! :-)

Snart blir det dalarasten med frillan och ringholmen!
Sen vidare mot karro. FREDAGSMYS! ♥




Kommentera inlägget här
Allmänt 4 kommentar(er)
2009-11-20 · 17:32:14




Vaccinerad

Idag vaccinerade vi oss mot svininfluensan. Haha shit... Finns det någon fjolligare människa än mig? Det tog säkert 5 minuter innan hon fick trycka in den där sprutan ;-)
Först gick jag in i ett litet rum för jag inte ville att amanda skulle kolla när jag tog den. Sen när jag väl satt där och hon skulle sticka in sprutan sa jag hela tiden ifrån och trodde att jag skulle svimma, så jag fick ta in amanda i rummet iaf så fick hon hjälpa mig. Haha! :-D Ja, herregud... Det känns ju knappt, men ändå blir jag så nervös innan?

Nu är jag öm i hela armen. Jag hoppas verkligen inte att jag får feber. Då har jag hellre ont i några dagar ;') Aja, vi får väl se om jag klarar natten till att börja med! ;-)

Nu ska jag försöka mig på lite läxor... SEE YOU!



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-11-19 · 19:38:30




Åh, saknade små tussar! <3






Världens finaste ♥



Kommentera inlägget här
Allmänt 9 kommentar(er)
2009-11-16 · 23:11:39




Stackars musse
Här sitter jag och moffa i soffan och kollar på Heartbreak Hotel fast jag egentligen borde läsa läsa läsa...
Får ta och börja snart :-)

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH idag kom katten in med en mus här inne. Och den levde! Det tog 100 år innan vi fick bort katten och ut med musen som låg och led... Usch, stackarn :-(
Jag blir så irreterad på att katterna ska springa upp i skogen och leta möss och ha ihjäl dom bara för att det är kul? MHM, jävligt kul att ta ett stackars oskyldigt liv! Ursäkta att jag är så fjantig men jag kan inte låta bli ...Ja jag är en djurmänniska vadårå? ;-)

Haha, aja... Nu ska jag ladda inför morgondagen. Älskar verkligen dom långa måndagarna till tio i fyra. Och sen utvecklingssamtal på det :-) Toppen!

HARE BRA, häjdå!



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-11-15 · 23:02:47




Träningsvärk

i heela kroppen! Haha, klen som man är.. ;-) Jag och malin bestämde oss för att börja med innebandyn igen så vi var med på träningen i tisdags. Då hade vi lite fysträning som gjorde att jag hade träningsvärk i magen och benen dagen efter ;') Sen gymmade vi igår på idrotten, och jag hade inte en tanke på att stretcha efteråt så imorse kom jag knappt upp ur sängen för att jag var stel som ett as ^^ HEHE... Ont överallt, mest i benen.
Känner mig som en 80åring efter att ha suttit ner en stund och ska resa på mig :-)
Märks ganska tydligt att det var ett tag sen jag rörde
på mig ;-)
Nej, nu jäklar ska jag få upp konditionen igen. Behövs verkligen!

Nu blev jag väldigt väldigt kissnödig, så jag får helt enkelt sätta stopp här :-)

Hoppas alla får en toppen dag imorgon, fredag den 13onde!
Hihi, Godnatt! :-)



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-11-12 · 23:10:34




Segaste helgen (veckan) någonsin

För vaaaad har jag gjort den här veckan? Nej justja, INGENTING :-) Har inte gått utanför dörren på flera dagar. Bara suttit inne och försökt blivit frisk. Så nu får det vara nog. Är jag inte frisk nu så vet jag inte vad ;-) Usch, jag är alltid sjuk den här tiden på året. Först var jag sjuk den där veckan under praoen, sen när jag äntligen blivit frisk och åker iväg till tyskland så blir jag ju självklart sjuk igen där nere. AJAJAJ... Nu ligger jag en vecka efter alla i skolan också. (som om jag inte redan låg efter så det räcker) JOBBIGT.
Idag har jag iaf räknat lite i matten, så förhoppningsvis så ligger jag inte så långt efter där längre ;')

Nu ska jag gå och lägga mig och vara i tid imorgon. Godnatt! :-)



Kommentera inlägget här
Allmänt 0 kommentar(er)
2009-11-08 · 23:39:33




Och förkylningen bara fortsätter...

Ja, den verkar aldrig vilja gå över. Har stannat hemma från skolan hela veckan. Eller jag var där en stund i onsdags, sen orkade jag inte vara kvar längre så jag gick hem vid elva. Ååååh shit, vad jag börjar komma efter igen. En jävla massa matte måste jag göra här hemma tills på måndag, säkert 10 sidor... Sen har jag knappt börjat läst min bok, Oliver Twist, som ska redovisas så fort som möjligt. Och engelska boken har jag inte heller börjat med än, som också ska redovisas snart.
Usch, behöver jag säga att jag är trött på skolan..?


Nej, nu vill jag ha jul lov ;') och julafton <3


PUSS!




Kommentera inlägget här
Allmänt 4 kommentar(er)
2009-11-06 · 14:58:21




HOME SWEET HOME <3

Så sjukt skönt att vara tillbaka i Sverige igen. Men jag ångrar inte den här resan, det har varit superkul att vara i tyskland med alla galna människor. Febern hade man ju kunnat klarat sig utan. Men en helt klart godkänd vecka. 4/5 toasters, som jonas själv hade sagt. På tal om jonas så har jag saknat alla tussar här hemma och har hört att ni har haft ett helt okej lov med fullt ös :-) (har också saknat bokstaven å!)
Och på tal om ös! I fredags och lördags var vi på en bar i tyskland och drack bl.a banan öl. Ingen hit om ni frågar mig, men alex tyckte ju om den iaf! ;-) Sista kvällen träffade vi människor från texas tror jag det var? Helsköna!
Kommer nog in en hel del bilder senare. När vet jag inte. Är liksom lite seg idag, har sovit hela dagen och inte gjort något vettigt alls. (och jag som skulle plugga...) Men vi var värda att få sova ut idag tycker jag! Usch, det kändes som att tog en evighet innan bussen stannade i Säter. Hemresan tog ca 13,5 timme. Stannade på donken två gånger på hemvägen. Mums... Eller? Nja, man har tröttnat ganska mycket på mcdonaldsmat och onyttigheter efter den här veckan. Det kan nog alla som var med hålla med mig om ;-) (förutom henke) HEHE... Imorgon gör jag och frillan comeback i innebandyn ;-) Woho, jag kommer rulla fram... :-)

Nej, nu ska jag pysa vidare. Får se om det blir back to klockar imorgon eller om det blir en till dag i sängen ;-) Nej, det blir nog klockar så jag får träffa lite people! :-) Min engelska har blivit sjukt bra efter den här veckan... Jo, jag lovar! :-) hehehe... PYSS!



Kommentera inlägget här
Allmänt 2 kommentar(er)
2009-11-02 · 20:35:53